Gemeente Dongen

Kom naar de startersavond op 9 november

Publicatiedatum: 3-11-2009

Op maandag 9 november vindt in de Cammeleur een informatieavond plaats voor starters op de woningmarkt. Op initiatief van De Hypotheker wordt tijdens deze avond stilgestaan bij de kansen en mogelijkheden die starters hebben op de woningmarkt. Voor starters is het nu een goed moment om te kopen, aldus wethouder Joop Velthoven, die op 9 november uitleg geeft over de Opstappremie van de gemeente Dongen.

Door het grotere aanbod, de dalende huizenprijzen en een lagere hypotheekrente is de positie van de starter sterker geworden. En met de regelingen die tijdens deze Startersavond aan bod komen, is deze tijd bij uitstek geschikt voor mensen die hun eerste stap naar een eigen woning willen zetten! Wethouder Joop Velthoven gaat in op de Opstappremie van de gemeente Dongen, namens Vieya wordt uitleg gegeven over het Slimmer Kopen®-concept en de Starters Rente Regeling en de heer Van Oers van De Hypotheker licht de koopsubsidie toe.

Na afloop van de presentaties krijg je de mogelijkheid met de aanwezige deskundigen te praten en vragen te stellen. Hiervoor is ondermeer de heer Van de Graaf van Notariskantoor Dongen uitgenodigd. Hij kan alles over de notariële en juridische aspecten van de aankoop van een woning vertellen. Daarnaast zijn er stands van Van den Bosch Makelaars, Era makelaardij en Wooncorporatie Vieya waar je informatie kunt vinden over diverse (nieuwbouw)projecten.

De avond begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) en eindigt rond 22.30 uur.
Aanmelden voor deze avond kan via de website:
www.hypotheker.nl/startersavond-dongen.