Dutch Testing Conference brengt testwereld samen

09/11/2009 10:53

Sogeti Nederland B.V.

Zurich, Zwitserland, 9 november - De Dutch Testing Conference is dé conferentie in Nederland, die niet alleen voor testprofessionals is bedoeld, maar voor de hele testwereld. Van testprofessionals tot projectmanagers en business analisten die geïnteresseerd zijn in de toegevoegde waarde van testen. De conferentie wordt georganiseerd op 21 april 2010 in Spant! in Bussum.

Het doel van de Dutch Testing Conference is een onafhankelijk platform te bieden gesteund door een aantal toonaangevende Nederlandse IT- en klantorganisaties. Het is de perfecte gelegenheid voor informatie-uitwisseling tussen IT professionals. Bovendien zijn er een grote expo, uitstekende presentaties en voldoende gelegenheid voor netwerken - dit alles voor een goede prijs.

Hoewel de conferentie nieuw is in Nederland, is deze de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een zeer succesvol concept in Zwitserland. Met ieder jaar meer dan 600 bezoekers is de Swiss Testing Day uitgegroeid tot hét platform voor experts, trendsetters en visionairs op de Zwitserse IT markt.

Iedereen met een vooruitstrevend idee of oplossing kan voor een presentatie in aanmerking komen. Om in aanmerking te komen voor een presentatie staat de 'call for paper' nog open tot 14 november 2009. Er is dus nog tijd om nieuwe oplossingen, best practices en goede ideeën in te sturen. Alle informatie voor de 'call for paper' en de conferentie is te vinden op www.DutchTestingConference.nl.

De Dutch Testing Conference biedt een platform voor iedereen die betrokken is bij of beïnvloed wordt door software testen. Dit maakt deze dag 'the place to be' voor de Nederlandse IT- en testwereld. Om dit te onderstrepen heeft een aantal toonaangevende testexperts hun deelname aan de conferentie toegezegd. Bovendien zullen zij de presentaties beoordelen en een award uitreiken voor de meest vernieuwende presentatie.

Voor meer informatie kunt u direct contact met ons opnemen of onze website bezoeken www.DutchTestingConference.nl waar alle informatie over de conferentie en de 'call for paper' is te vinden. Vergeet niet om u aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.