Gemeente Son en Breugel


in Sonniuspark

Informatieavond over bouwkavels in Sonniuspark

Op maandagavond 9 november aanstaande organiseert de gemeente vanaf 19.30 uur in de Sonnerie een informatiebijeenkomst over de actuele stand van zaken rond kavelverkoop in de wijk Sonniuspark. Het gaat niet langer om `keuvelen over kavels'. Vanaf nu kunnen geïnteresseerden van het eerste uur daadwerkelijk overgaan tot aankoop van bouwgrond om een droomhuis op te realiseren. Het projectmanagement van Sonniuspark zal op deze avond bekend maken wat men heeft gedaan met de suggesties van optanten en de huidige marktsituatie.

Nieuw in de service is het kavelpaspoort. Dat is een beeldende beschrijving van elk kavel, waaruit blijkt wat en hoe er op dat specifieke kavel gebouwd kan worden. Op 9 november zullen enkele paspoorten worden gepresenteerd, alsook de aanpassingen die de gemeente heeft gedaan in kavelgrootte, formaat en de toegestane bebouwingsmogelijkheden.

Om potentiële kavelkopers nog wat verder op weg te helpen, biedt de gemeente een workshop aan met één van de zes vóórgeslecteerde architecten. Zij schetsen vanuit hun vakgebied en invalshoek wat er op een kavel allemaal mogelijk is.
Op de informatieavond zijn de zes architecten aanwezig en stellen zich persoonlijk voor.

Met de inzet van kavelpaspoorten, de architecten en een vernieuwde website www.sonniuspark.nl hebben de samenwerkende partners in het project Sonniuspark er vertrouwen in een goede impuls te geven aan de verkoop van kavels en koopwoningen in Sonniuspark.

De informatieavond is bedoeld voor Son en Breugelnaren die al eerder belangstelling toonden in een bouwkavel. Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte uitgenodigd.