Gemeente Leidschendam-Voorburg


Enthousiaste opening G-Sportinstuif

9 november 2009 - Sportcomplex Essesteijn was woensdag 4 november het decor van blije, sportieve en enthousiaste kinderen met een verstandelijke beperking. Zij mochten samen met wethouder Gregor Rensen de G-Sportinstuif officieel openen. Met elkaar en de wethouder namen zij een aanloop en renden door het papieren openingslint heen.

Daarna was het tijd om de wekelijkse sportieve bezigheden aan het publiek te laten zien. Vol overgave speelden zij volleybal met strandballen, werd er flink op los gekegeld en mocht ook een estafette niet ontbreken.

De G-Sportinstuif is een samenwerkingsverband tussen SGK en Reactief en wordt gesteund door gemeente Leidschendam-Voorburg. Samen maken zij het sporten voor kinderen met een verstandelijke beperking mogelijk. Al 12 kinderen beleven iedere week veel plezier tijdens de aangepaste sportlessen.

De organisatie van G-Sportinstuif heet nieuwe kinderen van harte welkom! Opgeven voor een proefles kan door contact op te nemen met Peter van den Berg van Reactief via 06-22993298.

Meer informatie: Reactief (Peter van den Berg) 06-22993298 of via peter@reactief.com

Rensen opent G-sportinstuif in Essesteijn