Politie Gelderland-Zuid

Agressieve vechtersbazen

Nijmegen, 09-11-2009 o In de nacht van zondag op maandag, omstreeks 01.30 uur, zijn twee Nijmegenaren van 29 en 45 jaar, op de Grotestraat aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Beide mannen hadden ruzie met elkaar op de Burchtstraat. Uit frustratie schopte de 29-jarige tegen een keetje op de Burchtstraat aan en mogelijk dat daarbij ook wat fietsen zijn vernield. Dit werd gezien door een 37-jarige Nijmegenaar die daar wat van zei. Meteen werd hij door de beide vechtersbazen geslagen. Het 37-jarige slachtoffer kon zich enigszins verweren en ging er vandoor richting Grotestraat. In de Grotestraat kreeg de 29-jarige Nijmegenaar de 37-jarige te pakken en gaf hem een elleboogstoot op zijn neus. Daarbij liep hij mogelijk een gebroken neus op.

De inmiddels gewaarschuwde agenten hielden beide mannen aan. De 29-jarige verzette zich hevig bij zijn aanhouding maar kon snel worden ingerekend. De 29-jarige vechtersbaas en het 37-jarige slachtoffer moesten zich onder doktersbehandeling laten stellen. De politie heeft de zaak in onderzoek. (14)

Laatst gewijzigd 09-11-2009 14:14 | © Regio Gelderland-Zuid |