Delta


---

Zeeuwse ondernemingen bundelen activiteiten openbare verlichting

Middelburg, 9-11-2009

DELTA en DE NOOD introduceren eDuurzaam Zeeuws Lichtf. De twee bedr.ven, beiden geworteld in Zeeland, combineren hun dienstverlening en bieden klanten een totaalpakket op het gebied van exclusieve buitenverlichting. DELTA en DE NOOD hebben deze week een overeenkomst ondertekend die op 1 december 2009 ingaat.

Duurzaam Zeeuws Licht biedt een complete aanpak: van lichtplan via installatie naar beheer en onderhoud. Daarb. wordt gebruik gemaakt van een exclusief productengamma van topkwaliteit. Duurzaam Zeeuws Licht biedt gemeenten en andere overheden st.lvolle buitenverlichting voor prominente locaties, waaronder historische binnensteden. DE NOOD levert authentieke ontwerpen van hoogwaardige materialen zoals koper, messing, brons en roestvast staal. De combinatie van ambachtel.k werk met moderne lichttechniek resulteert in een lange levensduur en gegarandeerd optimaal functioneren. DELTA is expert op het gebied van openbare verlichting en biedt gespecialiseerde onderhoudsdiensten, die juist voor deze exclusieve armaturen van groot belang zijn.

Relaties van beide bedrijven (overheden, projectontwikkelaars, TNO Delft en Syntens) werden 6 november jl. uitgenodigd om bij DE NOOD BV geinformeerd te worden over deze joint venture. Op deze dag werd ook het 85-jarig jubileum van DE NOOD gevierd .