Gemeente 's-Hertogenbosch

09-11-2009
50.000e melding Meldpunt Openbare Ruimte

Een poosje geleden maakte mevrouw Schilders een melding over een defecte lichtmast in haar straat. Dit werd de 50.000^e melding voor het Meldpunt Openbare Ruimte! Om dit te vieren, kreeg mevrouw Schilders een boeket bloemen uit handen van mevrouw Claassen en de heer van Asten van de gemeente.

Record melding
Mevrouw Schilders woont sinds drie jaar in 's-Hertogenbosch en dit bevalt haar erg goed. Zij vindt het belangrijk om goed oog voor haar woonomgeving te hebben. Het branden van een lichtmast verhoogt het gevoel van veiligheid. Niet alleen voor mevrouw zelf, maar ook voor omwonenden en het verkeer in de straat, aldus mevrouw Schilders.

Meldpunt Openbare Ruimte
Het Meldpunt Openbare Ruimte bestond op 1 november twee jaar. Gelet op het aantal binnengekomen meldingen weet de burger het Meldpunt al goed te vinden. Dus heeft u, net zoals Mevrouw Schilders, een goede kijk op uw straat of buurt en constateert u bijvoorbeeld ook een kapotte lantaarnpaal, illegale stort, vernielingen aan speeltoestellen, enzovoorts? Geef dit dan via deze website door aan het Meldpunt. Het Meldpunt Openbare Ruimte is ook telefonisch bereikbaar. Tel.: (073) 615 55 55.