Gemeente Son en Breugel


Mobiliteitsvisie Son en Breugel

De gemeente werkt aan een Mobiliteitsvisie. Met deze visie willen we structurele en creatie-ve oplossingen bieden voor knelpunten op het gebied van bereikbaarheid, verkeersveiligheid en leefbaarheid in Son en Breugel.
Het gaat dan bijvoorbeeld om doorstroming, geluidsoverlast, luchtkwaliteit en parkeren.

Meedenken met de gemeente
U kunt als inwoner meedenken en knelpunten en suggesties voor verbeteringen kenbaar maken via de website
www.agv-movares.nl/sonenbreugel. Dit kan tot 30 november 2009. Degenen die hun e-mailadres invullen krijgen (te zijner tijd) een e-mail met daarin de infor-matie over hoe met de aangedragen punten is omgegaan. Deze informatie komt overigens ook op de website. Personen die geen beschikking hebben over internet kunnen een brief aan adviesbureau AGV-Movares sturen. Zij stellen de Mobiliteitsvisie in opdracht van de gemeente op. Schriftelijke reacties kunnen eveneens tot 30 november gestuurd aan: AGV-Movares, t.a.v. mevrouw Y. Steen, antwoordnummer 51070, 3501 VC UTRECHT.

Er wordt tevens gesproken met vertegenwoordigers van bewonersgroepen, belangenverenigingen, ondernemersverenigingen, hulpdiensten etc.

Mobiliteitsvisie
De Mobiliteitsvisie geeft een beeld van de huidige en toekomstige ontwikkelingen, knelpun-ten en mogelijke oplossingsrichtingen op het gebied van verkeer en vervoer in Son en Breu-gel. Het aandragen van de knelpunten is de eerste stap. De visie beschrijft vervolgens het beleid op hoofdlijnen tot 2025. De gemeente is voornemens om aansluitend op deze visie een Gemeentelijk Verkeers- Vervoersplan (GVVP) op te stellen, waarin concrete maatrege-len staan opgenomen om de visie te bewerkstelligen.