Ingezonden persbericht





- P E R S B E R I C H T - 1 september 2009

Nominaties bekend voor de Award 'Dé Vrouwelijke Ondernemer 2009'

De Limburgse Werkgevers Vereniging is er trots op u te kunnen melden dat Tiny Rieken van Rieken & Oomen - Bureau voor Werving, Selectie en Adviesbureau te Maastricht/Utrecht is genomineerd voor de prestigieuze Award voor 'Dé Vrouwelijke Ondernemer 2009'.

Tiny Rieken heeft dit bedrijf ruim 20 jaar geleden opgericht en groot gemaakt. Het bureau richt zich op werving, selectie en advies van toezichthouders, bestuurders en managers in het publieke domein. Aanvankelijk richtte Rieken & Oomen zich exclusief op de werving en selectie van vrouwen. Het bureau heeft vestigingen in Maastricht en Utrecht. Aanvullende informatie over het bedrijf treft u aan op www.riekenoomen.nl

De Award is een jaarlijkse onderscheiding van Federatie Zakenvrouwen voor een succesvolle vrouwelijke ondernemer die lef en originaliteit toont in haar ondernemerschap,haar bedrijf zelf gestart is en met visie en volharding haar onderneming tot een bloeiend bedrijf heeft gemaakt. Zij is een voorbeeld voor vrouwelijke ondernemers in Nederland.

De Limburgse Werkgevers Vereniging is dé belangenbehartiger van Limburgse ondernemingen. De LWV is er voor grote, middelgrote en kleinere ondernemingen. Meer dan 1000 Limburgse ondernemingen zijn bij ons aangesloten. De leden vinden er begrip voor hun problemen en vraagstukken. Het doel waarnaar wij streven is een goed regionaal ondernemingsklimaat, nu en in de toekomst. Onze kernfuncties zijn lobby, netwerk en diensten. De LWV is een dynamische vereniging, transparant en kwaliteitsgericht met betrokken leden.

Naast Tiny Rieken zijn genomineerd: Yara Beerling/Harriët Noltes van ZIN BV en WIN BV in Laren/Utrecht en Karin Orsel van Management Facilities Group in Delfzijl

De uitreiking van 'Dé Vrouwelijke Ondernemer 2009' is op maandag 9 november 2009 in de Kamer van Koophandel Midden Nederland te Utrecht. De prijs zal dit jaar worden uitgereikt door minister van Economische Zaken mevrouw Maria Van der Hoeven.



Ingezonden persbericht