Independer.nl en Delta Lloyd steunen goede doelen met Zorgverzekering

09/11/2009 07:00

Independer.nl

Independer.nl heeft in samenwerking met Delta Lloyd de 'Goed Doen Zorgverzekering' ontwikkeld. De Goed Doen Zorgverzekering is een betrouwbare zorgverzekering, waarbij per polis 57,50 euro wordt gedoneerd aan het goede doel. Het bedrag wordt verdeeld tussen KiKa en CliniClowns.

Verzekerden doen een gift van 15 euro, die in de premie is verrekend. Independer.nl draagt 27,50 euro bij per polis en Delta Lloyd 15 euro. De Goed Doen Zorgverzekering kan alleen worden afgesloten via www.independer.nl.

Edmond Hilhorst, directeur Independer.nl: "In het kader van ons 10-jarig bestaan heeft Independer.nl het initiatief genomen voor deze bijzondere zorgverzekering. Met het inzamelen van geld en het doneren aan KiKa en CliniClowns geven wij graag invulling aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid."

"Het is mooi als je aan bijzondere zorg voor kinderen op deze wijze een extra steentje bij kunt dragen. De verzekerde blijft gegarandeerd van een goede zorgverzekering en daarnaast ontvangen twee zeer goede doelen een bijdrage om zieke kinderen een moment van plezier te geven", aldus Harry van der Zwan, directeur Marketing en Verkoop van Delta Lloyd Verzekeringen.