Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Internationale aanwinst bij Hotel de l'Europe:
Lizette Hassell nieuwe Director of Sales & Marketing

Amsterdam, november 2009 - Het Amsterdamse Hotel de l'Europe benoemde de uit Florida 'ingevlogen' Lizette Hassell als nieuwe Director of Sales & Marketing. Hassell heeft haar sporen verdiend in de internationale hotellerie en in het bijzonder op het gebied van Sales & Marketing.

Hassell heeft haar sporen in het hotelwezen meer dan verdiend. Zo is zij al ruim twintig jaar in de internationale hotellerie werkzaam, met een specialisatie van ruim tien jaar in Sales & Marketing. Zij ontwikkelde zich van Front Office Manager in het Casa del Mar & Aruba Beach Resort tot Director of Sales & Marketing in het Hotel Victor South Beach in Florida. Daarna bekleedde zij dezelfde functie in Het Betsy Hotel in Florida- onderdeel van Small Luxury Hotels of the World. Eenmaal terug op Nederlandse bodem voelt Hassell zich helemaal thuis bij Hotel de l'Europe.

Er staat haar een prachtbaan te wachten mét een grote uitdaging; de uitbreiding in kamer- en zaalcapaciteit medio 2010. 'Ik verwacht dat ik op basis van mijn kennis en ervaring een substantiële bijdrage kan leveren aan de nieuwe internationale koers die Hotel de l'Europe nu vaart. Het is nu al een prachtproduct en het wordt nog veel spectaculairder als volgend jaar de nieuwe vleugel geopend wordt. Ik ben ervan overtuigd dat de internationale hotelgast bij ons krijgt wat hij of zij verwacht. En meer dan dat, dat is het mooie aan dit hotel'.

Het 100 kamers tellende Hotel de l'Europe ligt in het centrum van Amsterdam aan de rivier de 'Amstel' en is lid van The Leading Hotels of the World. Op het moment wordt het hotel gerenoveerd in l'Europe 'nieuwe stijl' en wordt er hard gewerkt aan de forse uitbreiding, een nieuwe vleugel, aan de Nieuwe Doelenstraat. Er zijn drie restaurants, te weten 'restaurant Excelsior', welke behoort tot de Alliance Gastronomique, 'Brasserie Le Relais' en 'La Terrasse', het terras aan het water. Verder beschikt het hotel over een aantal multifunctionele vergaderzalen. Hotel de l'Europe is eigendom van bierbrouwerij Heineken. Voor reserveringen bel naar 020-53 11 779 of zie voor meer informatie www.leurope.nl.




Ingezonden persbericht