George Keune (80 jaar) opent NYSE Euronext beurs


AMSTERDAM, 20091109 -- Vanochtend was het de eer aan George Keune sr. om de handelsdag aan het damrak in Amsterdam te openen met een gongslag. George Keune sr. is president-eigenaar van het grootste family owned haarcosmeticabedrijf ter wereld, genaamd Keune Haircosmetics.

Het Nederlandse bedrijf Keune Haircosmetics opende onlangs haar nieuwe Franse hoofdkantoor aan de Champs Elysées in Parijs. Met deze nieuwe locatie, 300 meter van de Arc de Triomphe, is Keune het enige internationale haarcosmetica-bedrijf dat zich aan de meest prestigieuze boulevard in Parijs gevestigd heeft. Daarmee onderstreept Keune Haircosmetics de unieke positie van het bedrijf in de internationale cosmeticawereld. Keune Haircosmetics is tot op de dag van vandaag het enige familiebedrijf in Nederland dat haarproducten van A tot Z zelf ontwikkelt, produceert en distribueert.

Een bijzonder mens met ondernemersdrift
De Nederlandse handelsgeest en het innoverend vermogen van de onlangs 80 jaar geworden George Keune sr. heeft er toe geleid dat Keune een unieke en vooraanstaande positie heeft verworven op de internationale markt voor hoogwaardige, professionele haarcosmetica. Tot op de dag van vandaag is hij betrokken bij vele projecten en reist hij de hele wereld over om contacten met distributeurs te onderhouden.

Keune Haircosmetics heeft naast een hoofdkantoor in Nederland ook dochterondernemingen in België, Frankrijk, Zwitserland en in de Verenigde Staten. Keune producten worden geëxporteerd naar alle continenten. Tienduizenden kappers in meer dan 62 landen gebruiken de professionele haarverzorgingsproducten in hun kapsalons. George is zakenman in hart en nieren, maar zijn creatieve bedrijvigheid karakteriseert hem. Alle verpakkingen van de Keune haarverzorgingsproducten worden nog steeds door hemzelf ontworpen. Zelfs het basisontwerp van het 30.000 m2 grote bedrijfscomplex dat in 1995 in Soest is gebouwd is van zijn hand.