Nachtopening Game Mania voor recordverkoop van Call of Duty


Call of Duty voorverkoop in Nederland en België brengt maandagnacht 9/11 meer dan 15.000 gamers op de been

Oelegem, 20091109 -- Bijna alle vestigingen van Game Mania hebben op maandagavond 9 november om 24u00 een nachtopening naar aanleiding van de succesvolle voorverkoop van Call of Duty, Modern Warfare 2. Deze game is zo populair dat alle voorgaande voorverkoop-records zijn verbroken: duizenden gamers zullen maandagnacht dan ook present zijn om stipt om middernacht hun gegeerde exemplaar overhandigd te krijgen in één van de Game Mania winkels die maandagnacht hun deuren openen (Dit is uitgezonderd de 6 Game Mania winkels in winkelcentra).

Buiten de exemplaren die gamers hebben voorbesteld zullen er ook ruime voorraden zijn voor de losse verkoop. Voor de verkoop van deze game is bij Game Mania een wettelijke minimum leeftijd van 16 jaar verplicht.
Call of Duty, Modern Warfare 2 is het vervolg op de meermaals tot game van het jaar gekroonde Call of Duty 4 - Modern Warfare die 2 jaar geleden op de markt werd gebracht. In Modern Warfare 2 gaat de spectaculaire en bloedstollende reeks verder met actie van ongekend niveau. Game Mania wil zijn klanten deze populaire game dan ook vanaf de release - maandagavond 24u00 - meteen ter beschikking stellen.

Over Game Mania Game Mania is dé gamesspeciaalzaak met de grootste keuze aan games, spelconsoles en accessoires in de Benelux en heeft momenteel 32 winkels in België en 39 in Nederland. Game Mania opende de eerste winkel in 1992 in Merksem (Antwerpen-België) en is ondertussen uitgegroeid tot de grootste videogame franchiseketen in de Benelux. De Game Mania succesformule zal de komende jaren nog verder uitgerold worden op de Belgische, maar sinds 2008 vooral ook op de Nederlandse markt.

Momenteel zijn er reeds 39 winkels in Nederland, vindt er nog 1 opening dit jaar plaats (voor de feestperiode!) en staan er een 20-tal nieuwe winkels op de planning voor 2010. De algehele organisatie en administratie vindt plaats in het hoofdkantoor te Oelegem nabij Antwerpen, België. Free Record Shop Holding is sinds maart 2006 eigenaar van PB Projects NV en het Game Mania Concept, waarbij PB Projects NV fungeert als werkmaatschappij binnen de Free Record Shop Holding.