Ingezonden persbericht



TClogo400.jpg

Lock Nine presenteert single en videoclip Lost Man's Hand met indrukwekkend optreden in MC De Bosuil in Weert Winnaar 'The Clash of the Cover Bands Award 2008/2009' schittert ook met eigen nummers

Zaterdag 7 november jl. vond in MC De Bosuil in Weert de CD- en videoclippresentatie plaats van de Brabantse Rockband Lock Nine. Met een spetterend concert van ruim anderhalf uur liet de 5-mans formatie uit Lierop wederom horen van uitzonderlijke klasse te zijn. Met een combinatie van covers en nieuwe eigen nummers wist Lock Nine het vele publiek te boeien en ook de première van de videoclip die hoort bij de single Lost Man's Hand wist bewondering te oogsten. Lost Man's Hand wordt vanaf komende week landelijk en regionaal geplugged bij alle radio- en tv-stations in Nederland en België en ligt nu ook bij de betere platenzaken in de schappen. Ook is het nummer te downloaden via o.a. www.theclashofthecoverbands.com, www.radio538.nl en www.i-tunes.nl.

Lost Man's Hand is de beloning voor het winnen van 'The Clash of the Cover Bands Award 2008/2009'. Naast deze single en videoclip staat Lock Nine ook op een aantal gerenommeerde festivals zoals o.a. 'Leidseplein LIVE' in Amsterdam en 'LIVE ON STAGE Tour 2010'.