Ingezonden persbericht



- P E R S B E R I C H T - 1 september 2009

Nominaties bekend voor de Award 'Dé Vrouwelijke Ondernemer 2009'

Genomineerd voor deze prijs zijn: Yara Beerling en Harriët Noltes met hun bedrijven: ZIN BV (Personal Assistants) en WIN BV (Project Assistants)

Janneke Boer van Buro Wullenhoven, lid van het regionale vrouwennetwerk EVON, heeft met veel enthousiasme Yara Beerling en Harriët Noltes voorgedragen omdat zij een van de eersten zijn die in deze nichemarkten detacheren in het hogere segment, vanuit een vast dienstverband.
Quote: ZINners en WINners ofwel de medewerkers, treden in vaste dienst en gaan een carrière aan bij ZIN en WIN. Yara en Harriët van ZIN & WIN zijn hierbij gebrand op goed werkgeverschap en doen er alles aan om persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk te helpen realiseren voor hun medewerkers. Dit haalt het beste uit mensen naar boven, geloven ze.
Wat ik bijzonder aan Harriët Noltes en Yara Beerling vind als zakenvrouwen is dat ze ver- nieuwend, zakelijk en ambitieus zijn zonder dat ze het menselijke aspect van hun werk- nemers uit het oog verliezen. Ze zijn natuurlijk op dit moment al erg succesvol, maar strategisch zijn ze zo sterk dat ik erg benieuwd ben naar waar ze over 10 jaar staan. Un- quote.

De Award is een jaarlijkse onderscheiding van Federatie Zakenvrouwen voor een suc- cesvolle vrouwelijke ondernemer die lef en originaliteit toont in haar ondernemerschap, haar bedrijf zelf gestart is en met visie en volharding haar onderneming tot een bloeiend bedrijf heeft gemaakt. Zij is een voorbeeld voor vrouwelijke ondernemers in Nederland.

Naast Yara Beerling/Harriët Noltes van ZIN BV en WIN BV te Laren/Utrecht zijn genomi- neerd: Karin Orsel van Management Facilities Group in Delfzijl en Tiny Rieken van Rieken & Oomen, Werving Selectie en Adviesbureau te Maastricht/Utrecht

De uitreiking van `Dé Vrouwelijke Ondernemer 2009' is op maandag 9 november 2009 in de Kamer van Koophandel Midden Nederland te Utrecht. De prijs zal dit jaar worden uit- gereikt door minister van Economische Zaken mevrouw Maria Van der Hoeven.

U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.