IKON

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5
HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON
Maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 2009
19.00-21.00 uur


* Maandag 9 november
Omroep: Llink, presentatie: Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst ontvangt hoogleraar bestuurskunde Paul Frissen. Ze spreken over Frissens nieuwe boek: 'Gevaar verplicht. Over de noodzaak van aristocratische politiek'.


* Dinsdag 10 november
Omroep: NMO/NIO, presentatie: Hatice Kur un

Hatice Kur un gaat in gesprek met Anthony Heidweiller. Hij is de artistiek leider van YO! Operafestival, een initiatief van jonge operamakers.


* Woensdag 11 november
Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

Teun van de Keuken heeft Evelien Tonkens, bijzonder hoogleraar Actief Burgerschap, te gast. In haar boek 'Spugen op kleine leiders' onderzoekt ze hoe het kan dat we steeds agressiever gedrag vertonen tegenover 'kleine leiders' als buschauffeurs en conducteurs.


* Donderdag 12 november
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

Jurgen Maas ontvangt journalist Frénk van der Linden. Zijn ouders hebben elkaar sinds hun pijnlijke scheiding, veertig jaar geleden, nooit meer gesproken. Voor de documentaire 'Verloren band' interviewt hij hen over de teloorgang van hun liefde.


* Vrijdag 13 november
Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Te gast bij Theodor Holman is dr.ir. Rinie van Est, trendcatcher bij de afdeling technologie van het Rathenau Instituut. Van Est houdt zich bezig met nieuwe technologieën en is redacteur van de bundel 'Leven als bouwpakket'.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op: www.spirit24.nl