Ingezonden persbericht


IJsdansen in Amsterdamse binnenstad

Gratis schaatsen voor hotelgasten van de Eden City Hotels

Amsterdam, 4 november 2009 - Van 9 november 2009 tot 11 januari 2010 kunnen de gasten van de vijf Amsterdamse hotels van Eden City Hotels kosteloos schaatsen of ijsdansen in hartje hoofdstad. In de winterse buitenlucht op het Leidseplein is er de mogelijkheid om een elegante ijsdans te maken of vol energie rondjes te rijden. De jaarlijkse ijsbaan ligt er weer.

Schaatsen op eigen bodem
Wie deze winter Amsterdam bezoekt en overnacht in één van de Eden City Hotels, haalt meer uit de dag en het hele verblijf met deze extra activiteit. In de aanloop naar de feestdagen zien de etalages er weer gezellig en aantrekkelijk uit, is de stad feestelijk verlicht en staat -zoals ieder jaar- de Oud-Hollandse ijsbaan van Frans Stuy weer op het Leidseplein. De ijsbaan is iedere dag geopend en naast schaatsen kun je er poffertjes eten, staat er een oliebollenkraam en is er natuurlijk passende muziek. Na de sportieve actie kunnen de gasten nagenieten van de ijspret met poffertjes waarop een korting wordt gegeven, om daarna de normale dingen van de dag verder te ondernemen.

Schaatsen
De ijsbaan is 7 dagen per week open van 11 uur 's ochtends tot 12 uur 's avonds. Een uur schaatsen en de huur van de schaatsen is gratis voor alle gasten die overnachten in één van de vijf Amsterdamse Eden City Hotels: Eden Amsterdam American hotel, Eden Amsterdam Centre Hotel, Eden Rembrandt Square Hotel, Eden Lancaster Hotel en het Eden Hotel Amsterdam. Deze aanbieding geldt voor overnachtingen die geboekt zijn via www.edencityhotels.com of diverse hotelreserveringwebsites. Inschrijven voor het schaatsen is niet nodig, iedereen is welkom op basis van beschikbaarheid. Gasten van Eden Rembrandt Square Hotel, Eden Lancaster Hotel en Eden Hotel Amsterdam kunnen 'klunend' (op eigen gelegenheid) naar het Leidseplein komen of één van de hotelfietsen gebruiken.

Eden City Hotels
Met meer dan 1900 kamers in hotels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Eindhoven, Den Haag, Zutphen, Maastricht en Emmen, plus diverse spraakmakende restaurants en concepten, zoals Café Americain, Simply Bread en FLO, weet Eden Hotel Group voortdurend vernieuwend, flexibel en verrassend zowel de zakelijke als leisure markt te bedienen. De Eden Hotel Group is daarmee een van de grotere, onafhankelijke hotelondernemingen van ons land. Het Nederlandse familiebedrijf is in 1977 opgericht door de familie Dijkstra. Onder de naam Eden City Hotels exploiteert de groep in de centra van de belangrijkste Nederlandse steden 16 vier- en driesterren hotels onder de Eden vlag. Bovendien is de Eden Hotel Group eigenaar en exploitant van Holiday Inn Eindhoven. Het vastgoed van de hotels is voor het overgrote deel in eigendom. Dankzij een platte organisatiestructuur kan steeds snel worden ingespeeld op de wensen van de gasten en klanten, waardoor de Eden hotels bekend staan om de hoge mate van gastvrijheid, service en een up to date product. Voor reserveringen en meer informatie zie www.edencityhotels.com.



Ingezonden persbericht