Ingezonden persbericht


GPXS Services introduceert servicepakket voor upgrade BlackBerry Enterprise Server 5

Amsterdam, 9 november 2009 - GPXS Services, leverancier van Managed Services voor BlackBerry-smartphones, introduceert een servicepakket voor het optimaliseren van BlackBerry Enterprise Server (BES) versie 5. Bedrijven kunnen hiermee nog meer halen uit hun BlackBerry-smartphones. BES 5 biedt meer flexibiliteit en een betere beveiliging.

Het servicepakket omvat een:

* audit van de bestaande mobiele-infrastructuur;
* maatwerkmigratieplan voor alle delen van de infrastructuur, niet alleen voor de BES;
* upgrade van de softwarelicentie voor de bestaande BES;
* consultant die op locatie upgradeacties uitvoert;
* training in BES 5-systeembeheer in een van de trainingcentra van GPXS.

Het upgraden naar BES 5 is meer dan alleen een software-upgrade. BES 5 is ontwikkeld om een hoge mate van flexibiliteit en perfecte prestaties te leveren aan moderne bedrijven die mobiel werken geïntegreerd hebben in hun bedrijfsvoering. De upgrade van BES moet gericht zijn op de volledige mobiele-infrastructuur, niet alleen op de BES.

Dit doordat anders de kans bestaat dat er single points of failure en prestatieknelpunten over het hoofd worden gezien. Daarnaast moeten organisaties beheervaardigheden onder de knie hebben. Zo kunnen ze optimaal de nieuwe mogelijkheden benutten en de gebruikers optimaal ondersteunen.

"Het servicepakket is ontwikkeld om organisaties een zo soepel mogelijke, snelle en probleemloze upgrade te bezorgen. Daarnaast biedt het gebruikers een snellere en betrouwbaarder mobiele oplossing waarmee ze hun mobiliteit optimaal kunnen benutten", zegt Hans Sporrel, CEO van GPXS Services.

Over GPXS Services
GPXS Services is de toonaangevende leverancier van Managed Services voor BlackBerry-smartphones in de Benelux. Honderden klanten maken reeds gebruik van de specialisten van GPXS Services voor BlackBerry-beheer, -training, -support en

-implementatiediensten. Alle consultants van GPXS Services zijn RIM-gecertificeerd, evenals de trainers die officieel de RIM-Authorised Trainer-status hebben. GPXS Services is Alliance Member van Research in Motion (RIM).

GPXS Services werkt nauw samen met diverse partners en telecomoperators. Voor meer informatie: www.gpxs.net.




Ingezonden persbericht