Ingezonden persbericht


Persbericht

Wiertz Personeelsdiensten kiest voor MINI One
-juist in deze tijd investeren want de crisis is voorbij -

Kerkrade, 6 november 2009. Binnenkort zal het straatbeeld in onze omgeving gekleurd worden door opvallende personenauto's van het type MINI One. Voorzien van een feloranje jasje met het logo van Wiertz Personeelsdiensten.

Het gaat dan om de nieuwe company car van de kantoormanagers van deze Zuid Nederlandse uitzendorganisatie. "We waren toe aan frisse bedrijfswagens met een dynamische en sportieve uitstraling, passend bij onze organisatie" aldus hoofd sales support Rik Franssen. "Bovendien moest de wagen veilig zijn en ook voldoende ruimte bieden".

De vaste mobiliteitspartner van Wiertz Personeelsdiensten is sinds jaar en dag de Heerlense autodealer Auto AZ. "Logisch dus dat we John van de Burgt van auto AZ hebben gevraagd om ons te adviseren inzake het voor ons geschikte merk. De door hem voorgestelde MINI One sprak ons eigenlijk direct aan".

De wagens zullen worden geleverd door officiële MINI dealer Keram Maastricht Airport. Op 12 november zullen de berijders de nieuwe company car in ontvangst nemen. Auto AZ uit Heerlen maakt overigens deel uit van de Kerambedrijven. Directeur Ralph Kerres is erg blij met deze order. "Het komt niet vaak voor dat we 16 wagens in een keer mogen uitleveren, en als dat dan gebeurt is dit reden voor een feestje" aldus Kerres.

Wiertz Personeelsdiensten ziet de toekomst rooskleurig in, zeker nu deze frisse nieuwe bedrijfswagens in het straatbeeld zullen verschijnen. "Juist in deze tijd moet je volop investeren" zo laat Harm Wiertz weten. "De crisis is voorbij en werd veroorzaakt door de banken. Onderliggend is er helemaal niks aan de hand. We hebben dus geen moment geaarzeld toen we deze investering deden".

Over Wiertz Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten heeft zich de afgelopen 12,5 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende intermediair in arbeid. Als familiebedrijf doet de organisatie dit op onderscheidende wijze. Men staat voor meer inzet, meer gevoel voor de markt, meer pro-activiteit en meer continuïteit. Wiertz Personeeldiensten wil de beste zijn in oplossingen voor flexibele arbeid van starters tot professionals, van ongeschoold tot wetenschappelijk niveau. De organisatie is met 15 kantoren actief in Nederland en Duitsland. Wiertz Personeelsdiensten is onderdeel van Wiertz Groep. Kijk ook op www.wiertz.com.



Ingezonden persbericht