Versie 3.4 ]project-open[ is nu beschikbaar


Nieuwe versie van het webbased, open source ERP/Project Management systeem

BARCELONA / 'S-GRAVENZANDE, 20091109 -- ]project-open[ is een open source ERP / Projectmanagement systeem dat wereldwijd door meer dan 3000 bedrijven in meer dan 25 landen wordt gebruikt. Versie 3.4 is vanaf heden beschikbaar. Deze nieuwe versie bevat o.a. een sterk verbeterde user interface, een nieuwe service management module, meerdere talen en vele andere verbeteringen en uitbreidingen.

"Onze open source project management oplossing is specifiek ontworpen voor het MKB, hoewel het systeem ook geschikt is voor grotere bedrijven (tot zo'n 2000 gebruikers). Het systeem geeft u real-time inzicht in de status van uw projecten en uw bedrijf" aldus Frank Bergmann, oprichter van ]project-open[.

]project-open[ is een open source, webbased project- en service management systeem waarmee met name processen als CRM, project tracking en tracing, project financiën, resource management, en online kennisdelen en samenwerken goed kunnen worden beheerst.

Met ]project-open[ kan iedere geautoriseerde gebruiker op ieder moment en vanaf iedere (internet) werkplek toegang krijgen tot de voor hem relevante project informatie. Via de geïntegreerde financieel management module is altijd een real-time overzicht te verkrijgen in de winst- en verliesrekening van iedere klant en/of ieder project. Ook is het mogelijk om over een portfolio van projecten de actuele status inzichtelijk te krijgen.

]project-open[ onderscheidt zich van andere open source project- en service management systemen door de hoge mate van configureerbaarheid en de ondersteuning van financiële processen en bedrijfsprocessen. Dit betekent ook dat het systeem kan meegroeien met uw bedrijf. Doordat het een open source systeem is, ligt de ROI op een veel gunstiger niveau dan vergelijkbare closed source systemen.

]project-open[ is gebouwd op een Internet architectuur die specifiek is ontworpen voor mission-critical applicaties met een hoge mate van schaalbaarheid en waarin een geavanceerd autorisatie model is opgenomen.

Over ]project-open[:
]project-open[ is een bedrijf dat is opgericht door Duitse software engineers en dat in Barcelona is gevestigd. Doel van dit bedrijf is het MKB te laten profiteren van de voordelen van op open source gebaseerde Internet applicaties.
www.project-open.org

Over SPIR-IT smart solutions:
SPIR-IT heeft een drietal kernactiviteiten; sourcing solutions (werving & selectie en detachering van ICT'ers), HR Solutions HRM specialist voor ICT bedrijven) en smart solutions.
]project-open[ is een van de kernproducten van SPIR-IT smart solutions. Wij verzorgen complete implementaties voor onze klanten. Ook kunt u gebruik maken van ]project-open[ in een Software As A Service concept dat wij voor u kunnen verzorgen. SPIR-IT is `localization partner' van ]project-open[; wij hebben de Nederlandse talige versie verzorgd.
www.spir-it.nl





Ingezonden persbericht

project-open[ is nu beschikbaar"]