Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Winkel in Ede overvallen

Publicatiedatum: 9-11-2009 22:53:35

EDE - Op maandagavond 9 november is een winkel aan de Grotestraat in Ede overvallen. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Omstreeks 20.30 uur kwamen twee mannen de winkel binnen lopen en bedreigde de medewerkster met een vuurwapen of iets wat daarop leek. De overvallers wisten er vervolgens met een nog onbekend geldbedrag vandoor te gaan. De politie heeft in de omgeving naar de daders uitgekeken, maar hen niet aangetroffen.

Getuigen
Volgens de medewerkster van de winkel ging het om twee mannen tussen de 18 en 20 jaar oud. De daders droegen beiden een donkere baseballcap. Eén van hen was klein en slank en droeg een zwarte joggingbroek. De andere dader is vermoedelijk van Marokkaanse afkomst. Hij droeg een blauwe spijkerbroek. Ook is bekend dat één van de daders zwarte sportschoenen droeg de andere overvaller droeg witte sportschoenen. Getuigen die iets hebben gezien kort voor of na de overval worden gevraagd contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.