Gemeente Westvoorne


Dag van de Mantelzorg 10 november a.s.

Als blijk van waardering voor hun inzet biedt de gemeente Westvoorne haar mantelzorgers een bloemenbon aan, alsmede een uitnodiging voor een high tea op de Dag van de Mantelzorg.

Dag van de Mantelzorg in Westvoorne

Â

Veel mensen vinden het heel gewoon om te zorgen voor hun zieke partner, buurvrouw of familielid. Mensen die deze zorg op zich nemen worden ook wel mantelzorgers genoemd. De gemeente Westvoorne waardeert de inzet van mantelzorgers enorm en wil hen daarom in het zonnetje zetten ter gelegenheid van de Dag van de Mantelzorg.

Gratis bloemenbon en high tea

Achter veel cliënten staat een mantelzorger. Mantelzorgers zorgen langdurig en intensief voor iemand. Zij doen dit kosteloos en zijn zich niet altijd even bewust van deze waardevolle rol. Als blijk van waardering voor deze inzet biedt de gemeente Westvoorne haar mantelzorgers een bloemenbon aan. Mantelzorgers vinden bij de bloemenbon tevens een uitnodiging om deel te nemen aan de high tea, die wordt georganiseerd in het kader van de Dag van de Mantelzorg op 10 november a.s.

Â

MEE

Ook wil de gemeente Westvoorne graag dat mantelzorgers staan ingeschreven bij MEE. Het belang van deze inschrijving is, dat u persoonlijk advies en ondersteuning kunt krijgen. Bovendien ontvangt u van MEE het Mantelzorgmagazine (met veel voor u relevante informatie, artikelen en adressen). Daarnaast biedt MEE vele diensten aan.

Aanmelden mantelzorgers

Heeft u of kent u een mantelzorger, vraag dan of u haar of hem mag aanmelden bij MEE. Uw mantelzorger kan iemand zijn uit de gemeente Westvoorne, maar ook van buiten de gemeente. Ook als u zelf mantelzorger bent en nog niet ingeschreven bent bij MEE, kunt u zich aanmelden. Aanmelden kan door te bellen met het Servicepunt van MEE Zuid-Hollandse Eilanden. Het telefoonnummer is 0900 202 06 72 (lokaal tarief). U kunt ook een e-mail sturen naar servicepunt@meezhe.nl. Doe dit wel vóór 23 oktober. Wij zorgen er dan voor dat de mantelzorger een bloemenbon met uitnodiging voor de high tea toegestuurd krijgt!