Gemeente Heerenveen


---


---

Gemeente Heerenveen zet mantelzorgers in het zonnetje!

De gemeente Heerenveen nodigt alle mantelzorgers in de gemeente uit, om op 10 november a.s. de Dag van de Mantelzorg bij te wonen in het Posthuis Theater in Heerenveen. Met uitleg over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mantelzorgondersteuning, creatieve, sportieve, ontspannende workshops en nog veel meer!

Ook kunnen deelnemers met vele zorgaanbieders in debat over de samenwerking tussen mantelzorgers en zorgverleners in het zorgverleningsproces. De dag wordt afgesloten met een theatervoorstelling.

Het programma
Om 13.30 uur bent u welkom in het Posthuis Theater. Vervolgens zal de dag geopend worden door wethouder Coby van der Laan en zal Baukje Wallendal uitleg geven over de ontwikkeling van de mantelzorgondersteuning in de gemeente. Daarna gaan we in groepen uiteen en volgt u de workshop waarvoor u zich bij de aanmelding kunt opgegeven. U kunt kiezen uit 3 workshops:
+ Creatief

+ Dans/bewegen

+ Verwennen (dit heeft te maken met eten) Vervolgens komen we samen voor een gezamenlijke workshop.

Om 16.30 uur start onder leiding van Sippy Tigchelaar een debat met diverse vertegenwoordigers van de professionele - en informele zorgverlening over de betrokkenheid van mantelzorgers bij het behandeltraject van het zieke of gehandicapte familielid/naaste.

Om 18.00 uur staat een heerlijk buffet klaar waarna om 20.00 uur de theatervoorstelling "Middelbare Meiden" begint. Kortom, een gevarieerd programma met voor iedereen wat wils!

Aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg 2009 Aanmelden kan tot en met 2 november a.s. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging, programma en routebeschrijving.

Per telefoon : bel met het Vrijwilligers Servicepunt Caleidoscoop (0513) 64 58 81.
Per e-mail : (u kunt zich op korte termijn aanmelden via deze pagina)

Let op! Vergeet niet uw voorkeur voor de workshop aan te geven en of u vervangende zorg en/of vervoer naar het Posthuis Theater nodig heeft.


---