Gemeente Mook & Middelaar


Mantelzorgweek in Mook & Middelaar!

Op 10 november 2009 is de landelijk dag van de mantelzorg. In de gemeente Mook en Middelaar worden er in deze week allerlei activiteiten georganiseerd rondom het thema mantelzorg. Bent u mantelzorger? U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het activiteitenprogramma.

Â

Het programma van de week van de Mantelzorg:

Â

Dinsdag 10 november 2009

De mantelzorgers worden vandaag in de bloemetjes gezet. Dinsdag 10 november 2009 staat landelijk in het teken van de Mantelzorg. Op deze dag van de mantelzorg wordt regionaal een bloemetjesactie gehouden. Wellicht dat u de aanmeldkaartjes hiervoor bij een van de steunpunten mantelzorg heeft zien liggen.

Â

Woensdag 11 november

Dit is een verwen- en informatiedag! Vanaf 10.00 uur zijn alle mantelzorgers van harte welkom in woonzorgcomplex Maasstaete, Maasstaete 114 te Mook.

Het programma is als volgt:

* ontvangst met koffie en thee;

* voorlichting mantelzorgmakelaar en ouderenadviseur;
* lunch wordt verzorgd door de Maaltijdservice;
* gastspreker ervaringsdeskundige;

* verwenmomenten;

* gelegenheid voor een persoonlijk gesprek, inloop spreekuur;
* gezamenlijke afsluiting rond 17.00 uur.

Donderdag 12 november

Theatervoorstelling van Nocturne voor mantelzorgers en zorgvragers

Vanaf 13.30 uur bent u welkom in gemeenschapshuis Middelaar, Dorpsstraat 41 te Middelaar. Theatergroep Nocturne zal de voorstelling âVoet aan de grondâ spelen. Na afloop van de voorstelling zal er door de leden van de theatergroep in gesprek gegaan worden over de voorstelling.

Dit theaterstuk zal gespeeld worden in Gemeenschapshuis Middelaar, de zaal opent om 13.30 uur en zal sluiten om 16.30 uur. Adresgegevens: Dorpsstraat 41, 6587 AV Middelaar.

Â

Vrijdag 13 november

Er is een werkgeverslunch voor bedrijven met meer dan 20 werknemers. Iedereen krijgt te maken met mantelzorg, daarom is het voor werkgevers ook belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Deze werkgeverslunch vindt doorgang bij voldoende aanmeldingen.

Om deel te nemen aan de activiteiten is het belangrijk dat u zich aanmeldt vóór

6 november 2009. Hiervoor kunt u bellen naar steunpunt mantelzorg Synthese, telefoonnummer 024 8909480. Ook kunt u een e-mail sturen naar n.reneman@synthese.nl.