Gemeente Zederik


10 november Dag van de Mantelzorg

Op 10 november vindt de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg plaats. Op deze dag worden alle mantelzorgers in de gemeente Zederik in het zonnetje gezet. Speciaal voor u is er een leuk, gevarieerd programma samengesteld. U bent van harte welkom in Dorpshuis De Linde, Lindenstraat 1, Meerkerk.

Programma

Vanaf 10.00 uur wordt u verwelkomd met koffie en thee. Het officiële programma begint om 10.30 uur, met een optreden van een troubadour. Tijdens de uitgebreide lunch is er voldoende gelegenheid om in gesprek te komen met andere mantelzorgers. Na de lunch worden diverse workshops georganiseerd, waaronder bloemschikken, kleuranalyse en netwerken. Rond 16.00 uur eindigt de dag.

De Dag van de Mantelzorg wordt georganiseerd door Wmo-loket Zederik en MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. Deelname aan de dag is gratis.

Dag van de Mantelzorg

De Dag van de Mantelzorg is een landelijk initiatief. Ruim 200 Steunpunten Mantelzorg en andere organisaties in het hele land organiseren diverse activiteiten speciaal voor mantelzorgers. Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor een ander. Mantelzorg kan zwaar zijn, soms te zwaar. Het is wel eens lastig om hulp in te roepen van familieleden, buren of professionals. Daarom is het thema van deze Dag van de Mantelzorg netwerken.

Aanmelden

Wilt u ook graag bij de Dag van de Mantelzorg aanwezig zijn? Meld u dan aan vóór 29 oktober bij Janette Versluis, Wmo-loket Zederik. Het telefoonnummer is (0183) 35 65 79 (ma t/m do 9.00u - 12.00u). U kunt ook een e-mail sturen naar wmoloket@zederik.nl. U kunt zich ook aanmelden bij Natascha Hessels, mantelzorg- en
vrijwilligersondersteuning MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. Het telefoonnummer is 0900 202 06 72 (lokaal tarief). Of u stuurt een e-mail naar secretariaatav@meeav.nl.