Stadsdeel Amsterdam-Noord

Prijsuitreiking en expositie fotowedstrijd Noorderparkfestival

Op dinsdag 10 november overhandigt portefeuillehouder Chris de Wild Propitius de prijzen aan de winnende deelnemers van de Noorderparkfestival fotowedstrijd. De uitreiking vindt plaats in het stadsdeelhuis, waar ook de tien winnende fotos worden geexposeerd.

Een deskundige jury heeft alle inzendingen bekeken en beoordeeld op talent voor fotografie en de persoonlijke beleving op het festival. Op 10 november reikt de portefeuillehouder een eerste, tweede en derde prijs uit. De winnaar van de hoofdprijs mag een dag meelopen met een professionele fotograaf. De winnaars van de tweede en derde prijs krijgen een cadeaubon van fotobedrijf Key-color van respectievelijk 50 en 25 euro.

"Deze fotowedstrijd laat zien hoeveel talent er onder de bevolking van ons stadsdeel is. En omdat iedereen dat mag zien, hangen hun foto's in het stadsdeelhuis!," aldus Chris de Wild Propitius.

De winnende inzendingen hangen tot 13 november in de hal van het stadsdeelhuis. Ook de inzending van een fotograaf die niet in de prijzen viel, maar die zich in artistiek opzicht onderscheidde, is aan de expositie toegevoegd.