WeerOnline sluit contract met Telegraaf

10/11/2009 09:19

Weeronline B.V.

WeerOnline heeft een contract afgesloten met de Telegraaf Media Groep. Sinds 1 november jl. levert WeerOnline dagelijks de weersinformatie voor De Telegraaf, Sp!ts en de dagbladen van HDC.

WeerOnline maakt infographics met weersinformatie voor kranten. Het proces is

zo ingericht dat de klant kant-en-klare infographics ontvangt die direct in de krant terechtkomen.

Hiermee verzorgt WeerOnline het hele productieproces van A tot Z.

In het vernieuwde weerblok van De Telegraaf wordt o.a. aandacht besteed aan de relatie tussen het weer en gezondheidsklachten. Door speciale berekeningen kunnen mensen met bijvoorbeeld slaapproblemen, astma, reuma of migraine eenvoudig zien wat de invloed van het weer op hun gesteldheid is.

Ook nieuw is de rubriek Actief in de weer. Hier toont WeerOnline met speciale berekeningen weercijfers voor mensen die op basis van het weer beslissingen nemen over hun vrijetijdsbesteding.

"Wij streven er naar om onze klanten kwalitatief hoogwaardige weerblokken te bieden tegen een

scherpe prijs. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar vernieuwingen" aldus Jitske Roos, Manager Sales bij WeerOnline. "Wij leverden al jaren weersinformatie aan HDC, onderdeel van de Telegraaf Media Groep. We zijn erg blij dat nu ook de moedermaatschappij voor ons gekozen heeft en we nu ook dagelijks de weerblokken leveren aan De Telegraaf en Sp!ts.

WeerOnline, bij het grote publiek vooral bekend van de website www.weeronline.nl, is marktleider in het leveren van weersinformatie aan kranten. Er wordt o.a. geleverd aan het AD, Wegener Nieuwsmedia (o.a. De Gelderlander), NDC, Trouw, Metro, De Pers en nu ook TMG.





http://www.weeronline.nl