Gemeente Oldebroek


Overige informatie uit het gemeentenieuws van dinsdag 10 november 2009

COMMISSIEVERGADERING RUIMTE & GROND

BESTEMMINSPLAN 'BUITENGEBIED 2007'
De procedure voor het nieuwe bestemmingsplan 'Buitengebied 2007' is nu zover gevorderd dat het plan voor definitieve vaststelling is aangeboden aan de gemeenteraad. De raadscommissie Ruimte en Grond bereidt de raadsbehandeling voor. Indieners van een zienswijze op het ontwerpplan en andere direct belanghebbenden hebben de vrijblijvende mogelijkheid van spreekrecht in een openbare vergadering van de raadscommissie Ruimte en Grond. De planning van deze activiteiten is als volgt:

Spreekrecht
Dinsdagavond 17 november, woensdagavond 18 november en - zonodig - donderdagavond 19 november in het gemeentehuis, uitsluitend na aanmelding vóór 12 november (bij de griffier van de gemeenteraad, de heer J. Tabak: e-mail griffie@oldebroek.nl, telefoon (0525) 638 228).

Voorbereiding raadsbehandeling
Dinsdag 24 november, aanvang 19.30 uur, in het gemeentehuis.

De vaststelling van het plan door de gemeenteraad is gepland voor dinsdag 15 december, aanvang 19.30 uur.

RONDJE POLITIEK
Wekelijks zendt de LOCO op woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur het programma 'Rondje Politiek' uit. In de komende weken zijn aan de beurt: Woensdag 11 novemberBegrotingsvergadering Woensdag 18 novemberCDA / PvdA ACTIE OUD PAPIER
Voor het inleveren van oud papier kunt u terecht bij de permanent geplaatste containers van ver-enigingen en instellingen. De permanent geplaatste containers staan op de volgende adressen: 't Loo: Bovenheigraaf 59 (container van de christelijke basisschool 't Loo); Oldebroek: Bovenmolenweg 7 (container van de Eben Haëzerschool). Iedere zaterdag staat er van 09.00 ­ 12.00 uur een papiercontainer bij De Schakel aan de Oranjeboomlaan 27 in Wezep. Zaterdag 14 november wordt er oud papier opgehaald in Oosterwolde en Oldebroek. Maandag 16 november staat er een container voor oud papier bij de Pauluskerk, van Limburg Stirumlaan 18 in Wezep. Donderdag 19 november staat er een container voor oud papier bij de christelijke basisschool De Regenboog, van Sytzamalaan 5 in Oldebroek. Maandagavond 23 en dinsdag 24 november staat er een container voor oud papier bij de christelijke basisschool de Meidoorn, Meidoornstraat 20 in Wezep. Maandag 23 tot en met donderdag 26 november staat er een container voor oud papier bij de Goede Herderschool, Veluwelaan 8 in Wezep.