Gemeente Haaren




Multidisciplinair overleg Haaren officieel van start

ondertekening MDO.gif
Donderdagmiddag 29 oktober vond in het gemeentehuis van Haaren de ondertekening plaats van de samenwerkingsovereenkomst Multidisciplinair Overleg Haaren (MDO Haaren).

Ondertekenaars van deze overeenkomst zijn Juvans, Woonveste, 't Heem, Politie Brabant Noord district Aa & Dommel en de Gemeente Haaren.

Met het instellen van een MDO willen de deelnemende partijen meer afstemming, samenspraak en coördinatie bij het begeleiden van personen of gezinnen in complexe probleemsituaties.

Het samen bespreken van overstijgende probleemsituaties en gezamenlijk opstellen van hulpverleningsplannen kan daartoe bijdragen.

Het MDO functioneert ook als denktank voor de gemeente bij beleidsontwikkeling op het terrein van leefbaarheid, zorg en veiligheid.

Ook andere organisaties, die in de gemeente Haaren werkzaam zijn, kunnen aan het MDO meedoen. Zij kunnen incidenteel uitgenodigd worden om deel te nemen aan het overleg of zelf een overstijgende probleemsituatie aanmelden voor bespreking in het overleg.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Christien van der Steen, beleidsmedewerker sectie Welzijn. ( tel: 0411-627305/ e-mail: c.van.der.steen@haaren.nl)