Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 10-11-2009

Politie pakt Tilburger op na huiselijk geweld

TILBURG - De politie heeft gisteravond in een woning in de wijk Korvel een 38-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 26-jarige vrouw te hebben mishandeld. Agenten namen poolshoogte in de woning na een ontvangen melding van huiselijk geweld. Het slachtoffer vertelde dat ze tijdens een ruzie met haar man door hem tegen haar hoofd geslagen was. Ook zou hij haar meerdere keren tegen de muur geduwd hebben. De vrouw deed aangifte waarop haar echtgenoot door de agenten is aangehouden.

Agenten van het veelplegersteam arresteren auto-inbreker

TILBURG - Agenten van het veelplegersteam hebben gistermiddag rond 17.30 uur in het Kromhoutpark een 31-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een bestelbus in de Jan Steenstraat. De man die te boek staat als zeer actieve veelpleger is in het belang van het onderzoek op het bureau in verzekering gesteld.

Agenten van het veelplegersteam volgden gisteren onopvallend twee bekende veelplegers en zagen dat ze in de Jan Steenstraat interesse toonden in geparkeerde auto's. twee bekenden die zich verdacht ophielden bij een bestelbus. Bij het zien van de agenten namen ze het hazenpad. Onderzoek wees uit dat een ruit van de bestelbus vernield was. Het navigatiesysteem bleek te zijn weggenomen. Direct startte de politie een zoekactie. In het Kromhoutpark trof een agent de verdachte aan. Tijdens de aanhouding had de man het navigatiesysteem bij zich. De politie stelt een onderzoek in naar de tweede man.

Tilburger bedreigt gemeentemedewerkers

TILBURG - De politie heeft gistermiddag op het bureau een 32-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op 27 mei jl.
gemeentemedewerkers telefonisch te hebben bedreigd. Een medewerker meldde dit en deed aangifte. De politie stelde een onderzoek in waarna de officier van justitie toestemming verleende voor de aanhouding buiten heterdaad. Tijdens het verhoor op het bureau ontkende de verdachte de telefonische bedreiging.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 10-11-2009 10:53 | © Regio Midden en West Brabant |