Gemeente Grave

Roelofs Raamdecoratie ontvangt college aan Trompetterstraat

Dinsdag 4 november bracht het college van Burgemeester en Wethouders een bedrijfsbezoek aan Roelofs Raamdecoratie aan de Trompetterstraat in Grave. Het college heeft regelmatig bedrijfsbezoeken op de agenda staan om zo te achterhalen wat er bij de ondernemers in de gemeente leeft.

Â

Roelofs Raamdecoratie is een detailhandelsbedrijf op het gebied van binnen- en buitenzonwering, raambekleding en sinds kort ook vloeren. 2 Jaar geleden is Roelofs Raamdecoratie verhuisd naar een groter onderkomen aan de Trompetterstraat om haar assortiment compleet aan te kunnen bieden. Een goed moment voor een afspraak om te kijken naar de ontwikkelingen bij deze Graafse ondernemer en samen van gedachten te wisselen over de ontwikkelingen in de gemeente.

Â

De familie Roelofs ontving het college in haar showroom, waar ze enthousiast vertelden over hun 18 jaar ondernemerschap en de ervaringen in de gemeente en de omliggende regio. Met 6 medewerkers biedt Roelofs een combinatie van jarenlange ervaring en een zo compleet mogelijk assortiment. Door compleet te zijn, onderscheiden ze zich van de andere aanbieders in de regio. De samenwerking met andere ondernemers in Grave biedt daarbij extra kansen. Als afsluiting kreeg het college nog wat extra aandachtspunten mee voor de openbare ruimte; beide partijen kijken terug op een geslaagde ontmoeting.

Â

Informatie Mevr. V. Brands, beleidsmedewerker Economische Zaken (0486) 477 265.

Â

Â