Gemeente De Bilt


Bilthoven, 6 november 2009

Genomineerden Biltse Ondernemer van het Jaar bekend

De jury van de verkiezing "De Biltse Ondernemer van het Jaar" heeft de genomineerden gekozen. Onder voorzitterschap van burgemeester Gerritsen heeft zij uit de zestig aanmeldingen negen kandidaten genomineerd. Op 25 november aanstaande wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend wie van hen de verkiezing wint.

In de categorie starters zijn genomineerd (in willekeurige volgorde):


* Insight Pharma/Mijn medicijn.nl, Bilthoven

* Instituut HIP, Bilthoven

* 't Koningsbed, Groenekan

In de categorie winkeliers zijn genomineerd (in willekeurige volgorde):


*.Gusto Giusto,Italiaanse delicatessen, De Bilt
* Landwaart Groente en Fruit, Maartensdijk

* Tops Edelgebak, Bilthoven

En in de categorie bedrijven zijn genomineerd (in willekeurige volgorde):


* Progentix orthobiology, Bilthoven

* Agterberg, De Bilt

* In der Maur, Orthopedische schoentechniek, Groenekan

Feestelijke bijeenkomst 25 november 2009

Op 25 november aanstaande wordt per categorie één prijswinnaar bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Mathildezaal van het gemeentehuis. De winnaars mogen de titel 'De Biltse Ondernemer van het Jaar 2009' dragen en krijgen daarnaast een beeldhouwwerk van Luigi Amati. De genomineerde bedrijven zijn inmiddels per brief geïnformeerd over hun nominatie. De verkiezing 'De Biltse Ondernemer van het Jaar' is een initiatief van de Lions club De Bilt-Bilthoven en wordt gehouden in nauwe samenwerking met de Biltse Ondernemers Federatie en de gemeente De Bilt. Voor meer informatie zie de website: www.debiltseondernemer.nl

De jaarlijkse bijeenkomst tussen bedrijfsleven en gemeentebestuur is een initiatief van gemeente De Bilt. Doel van deze samenkomst is het delen van praktijkervaringen van het afgelopen jaar en het versterken van de onderlinge banden tussen ondernemers en de gemeente.