Groningen heeft de mooiste vrouwen

10/11/2009 12:01

Studenten.nl

Groningen heeft de mooiste studentes van Nederland. Studentes uit Amsterdam en Rotterdam staan op de 2e en 3e plaats. Dat blijkt uit een poll van studentenwebsite Studenten.nl. De poll werd gehouden onder meer dan 500 studenten. In Flevoland, Drenthe en Zeeland vind je de minst mooie studentes, aldus het onderzoek.

"De vrouwen die in Groningen studeren zijn inderdaad erg mooi. Het is niet voor niets dat de prinsen Maurits en Bernard voor Groningen kozen. Zij vonden hier hun echtgenotes, Marilène en Annette, die beiden ook in Groningen studeerden. Ook vrouwenkenner Martin Bril studeerde in Groningen.", aldus Jan-Peter Cruiming, directeur van Studenten.nl. Zelf studeerde hij ook in Groningen. " Je ziet ook dat castingsbureaus, zoals bijvoorbeeld Dutch Casting, behalve hun kantoor in Amsterdam, een filiaal in Groningen hebben. Hier zijn veel modellen met potentie te halen."

Op Studenten.nl is momenteel de verkiezing Studente van het jaar geopend. Inmiddels zijn er al meer dan 125 aanmeldingen. "Dat wordt lastig kiezen." aldus Karen Raats van Studenten.nl. "Gelukkig helpen de bezoekers van Studenten.nl mee, door hun stem uit te brengen op de mooiste studente." Studentes kunnen zich nog tot 18 november inschrijven. Van de 12 mooiste studentes van Nederland wordt een kalender gemaakt, die eind dit jaar verkrijgbaar is.

De opbrengst van de kalender gaat voor de helft naar de Glazenhuis actie van Radio 3 FM, die samen met het Rode Kruis geld inzamelt voor malaria bestrijding. De mooiste studente krijgt een prijs van 1000,- euro. Studenten.nl werkt voor deze actie samen met Sapph lingerie, Radio 538 en Vero Moda.

Uitslag poll, Waar wonen de mooiste studentes?


1. Groningen 22%


2. Noord-Holland 16%


3. Zuid-Holland 12%


4. Utrecht 11%


5. Brabant 11%


6. Overijssel 8%


7. Friesland 6%


8. Limburg 6%


9. Gelderland 4%


10. Flevoland 2%


11. Zeeland 1%


12. Drenthe 1%

Over Studenten.nl

Studenten.nl is dé site voor studerend Nederland. Het is de portal naar alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer.

Studenten.nl is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Jan-Peter Cruiming is oprichter van NationaleVacaturebank.nl, dat hij enige jaren terug verkocht aan VNU.

Over Ulla Models:

Ulla Models is een van de top modellenbureaus van Nederland. Ulla selecteert de modellen voor internationale bedrijven.





http://www.studenten.nl/verkiezing

http://www.Studenten.nl