Erasmus Universiteit Rotterdam

RSM Erasmus University lanceert social media platform

'I will' podium voor wensen en mededelingen studenten én personeel RSM

Of het nu gaat om de wens voor betere wereld of een voornemen hard te studeren. Iedereen van Rotterdam School of Management Erasmus University Rotterdam kan op het digitale platform I will een boodschap kwijt. De I WILL website van RSM is gericht op de ontwikkeling van het gemeenschapsgevoel van de beweging en stimuleert iedereen om in de toekomstige tijd te denken. De I will website sinds deze maand in de lucht.

"Met I WILL gaan we nieuw terrein ontginnen", zegt de decaan van RSM, Prof.dr. George Yip. "Het is géén advertentiecampagne. Het geeft iedereen de mogelijkheid hun ambitie en gedrevenheid samen met de rest van de wereld te verwoorden en te delen."

Yip vervolgt: "Uit research is een nieuwe generatie van studenten naar voren gekomen. Studenten die managers en onderzoekers zullen worden, die in de toekomst belangrijke beslissingen moeten nemen. Deze nieuwe generatie wil verandering, uitdaging, keuzes, een bepaalde gedrevenheid en zingeving van het leven."

"Een van de sterke punten van RSM is de sfeer van ambitie, van wilskracht, van gedrevenheid. Het gaat om het samen bouwen aan de toekomst. En we willen dat onze studenten ook dat sterke punt ontwikkelen", aldus Yip. "Met I WILL positioneert RSM zich als een business school die anders is, die een verschil wil maken door kritisch denkvermogen te leren omzetten in praktische actie en daardoor nieuwe leiders opleidt met innovatieve ideeën."

Rotterdam School of Management, Erasmus University is een internationaal zeer hoog aangeschreven business school die bekend staat om zijn baanbrekend onderzoek naar duurzaam ondernemen en de ontwikkeling van internationale zakelijk leiders. RSM biedt een brede waaier aan Bachelor-Master, doctoraal, MBA en Executive Education programma's en staat in de top 10 van Europese business schools. www.rsm.nl

http://iwill.rsm.nl/