Management neemt meerderheidsbelang in Van Hessen Groep

10/11/2009 14:10

Van Hessen Groep

Rotterdam, 10 november 2009 - Het huidige Management Team van de Van Hessen Groep heeft een meerderheidsbelang verworven in de Van Hessen Groep met ondersteuning van de belegging- en participatiemaatschappij Janivo.

Van Hessen is wereldmarktleider op het gebied van bijproducten van de slacht, in het bijzonder natuurdarmen ten behoeve van de worstproductie.

Het bedrijf, opgericht in 1902, heeft vestigingen op alle continenten. Lex van Hessen blijft als investeerder en adviseur verbonden aan het bedrijf.

Zie vooor meer informatie: www.vanhessen.com

Van Hessen BV en haar filialen zijn marktleiders in de distributie van darmen aan de worstenindustrie. Van Hessen verkoopt natuurdarmen aan worstenfabrikanten over de hele wereld en distribueert ook kunstdarmen in de Benelux. Van Hessen en haar dochterondernemingen hebben kantoren en fabrieken in Nederland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Mexico, China, Nieuw Zeeland, Canada, Italië, Spanje, Frankrijk, Polen en Australië.

Verder doet Van Hessen zaken in verschillende andere landen in de wereld inclusief Brazilië, Chili, Zuid-Afrika, Japan en Rusland. De Van Hessen groep innoveert en onderzoekt constant nieuwe manieren om haar producten aan worstenfabrikanten over de hele wereld te leveren en de efficiëntie van het produceren van worsten te verbeteren.