KNHS

Subli en AgriRetail Official Partner KNHS
10 november 2009
Contractondertekening Subli

ERMELO (KNHS) De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) heeft dinsdag in Ermelo een driejarig contract ondertekend met Subli Paardenvoeders en AgriRetail, de overkoepelende organisatie van de Boerenbond- en Welkoopwinkels. Hiermee zijn zij gezamenlijk de eerste Official Partner van de KNHS. Het KNHS Subli Jonge Paardenkampioenschap, de KNHS Boerenbond/Welkoop Cup en een nieuwe KNHS opleiding zijn de eerste producten die de vernieuwde samenwerking oplevert.

KNHS Subli Jonge Paardenkampioenschap Dressuur
Uniek in de samenwerking is de erkenning door Subli en de KNHS in de behoefte aan wedstrijden voor jonge paarden. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe opzet van het KNHS Subli Jonge Paardenkampioenschap Dressuur, waarmee in 2010 van start wordt gegaan. Op een twintigtal geschikte KNHS wedstrijden in het land, zowel outdoor als indoor, wordt het hele seizoen toegewerkt naar het kampioenschap voor 4-, 5- en 6-jarige dressuurpaarden in Ermelo. De rubrieken zijn open voor alle ruiters en alle rassen. De opzet van de rubrieken richt zich op de paarden met een beoordeling op de aanleg van het paard.

Met AgriRetail wordt de dit jaar gestarte KNHS Boerenbond/Welkoop Cup, de nu al succesvolle stijlcompetitie voor M springruiters, voortgezet.

KNHS Opleiding Certificering winkelpersoneel
Nieuw in de samenwerking is een KNHS opleiding tot certificering voor winkelpersoneel, zodat de klanten in 230 Boerenbond- en Welkoopwinkels kunnen worden geholpen door deskundig personeel op hippisch gebied.

De KNHS is al decennialang een tevreden gebruiker van Subli voeders. Met het Official Partnership kan Subli nog beter de leden van de KNHS bereiken en ondersteunen. Dit uit zich onder meer in de uitstraling op het KNHS-centrum.

De KNHS is bijzonder blij met de nieuwe Official Partner. Samen ontwikkelen we nieuwe initiatieven zoals het Jonge Paardenkampioenschap en een nieuwe opleiding voor winkelpersoneel. Daarnaast biedt AgriRetail de mogelijkheid om in 230 Boerenbond- en Welkoopwinkels KNHS producten aan te bieden. Dit samen geeft een unieke basis voor een succesvolle samenwerking. Bovendien past het uitstekend in ons welzijnsbeleid, aldus John Bierling, directeur van de KNHS. Voorlichting geven over zaken als verzorging en voeding zijn immers essentieel in de omgang met paarden.

Op de foto staan v.l.n.r. afgebeeld:
Bertus Wijnveen (Subli), Martien van den Heuvel (voorzitter KNHS) en Huub Rohof (AgriRetail).