Colo, vereniging kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven


PERSBERICHT
Zoetermeer, 10 november 2009

Drie leerbedrijven genomineerd voor de titel 'Leerbedrijf van het Jaar 2010 Reizen'

Op 6 november heeft de commissie Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2010 Reizen drie leerbedrijven voor de titel `Leerbedrijf van het Jaar 2010 Reizen' genomineerd.

De volgende bedrijven zijn genomineerd:

· ANWB/VVV, vestiging Hengelo

· A&A Tours BV Toerkoop Reisburo, vestiging Culemborg
· Toerkoop Reisburo Zonvaart, vestiging Heerhugowaard

De drie genomineerde leerbedrijven zijn door de commissie Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar Reizen gekozen uit de bedrijven die door mentoren, ondernemers, onderwijsinstellingen en leerlingen zijn voorgedragen.

Op donderdag 10 december 2009 geven de genomineerde leerbedrijven de commissie een mondelinge toelichting op hun nominatie. Bij de beoordeling hanteert de commissie onder meer de volgende criteria: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. Op basis hiervan wordt de titel `Leerbedrijf van het jaar 2010 Reizen' toegekend.

Het doel van de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar is het benadrukken van de waarde die leerbedrijven hebben voor de sector reizen en het bevorderen van de kwaliteit van leerbedrijven.

De winnaar van de titel `Leerbedrijf van het Jaar 2010 Reizen' wordt op dinsdag 12 januari 2010 tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht bekend gemaakt.


Noot voor de redactie (