EquiLend introduceert eenvoudige en goedkope dienst voor Agency Lender Disclosure (ALD) 10/11/2009 15:56

PR Newswire

LONDEN, November 10 /PRNewswire/ --
EquiLend maakt vandaag bekend dat zijn ALD-dienst nu beschikbaar is op basis van afzondering en stand-alone. Marktdeelnemers kunnen nu kiezen voor deze eenvoudige, snelle en kosteneffectieve toepassing voor al het beheer van ALD.

De ALD-dienst van EquiLend is direct beschikbaar en bevat vergelijking en afstemming van alle wereldwijde ALD-gegevens, inclusief repo en omgekeerde retrocessies. Toegang wordt verkregen via een aantal opties in de browser. Het product heeft een standaard kwartaaltarief dat niet afhankelijk is van het gegevensvolume en het is efficiënt en kosteneffectief.

"We zijn verheugd deze eenvoudige ALD-dienst aan te bieden, om te kunnen voorzien in de grote vraag die we hebben gezien vanwege de komende reglementaire wijzigingen op de Europese markt," zegt Sharon Walker, algemeen directeur van EquiLend Europe Ltd. "Het versterkt onze missie om de flexibele diensten van EquiLend aan de hele financiële effectenmarkt aan te bieden."

Over EquiLend
EquiLend is de leidende leverancier van handelsdiensten voor de financiële effectenindustrie. EquiLend is in eigendom van de elf grootste internationale firma's op het gebied van financiële diensten. EquiLend vergemakkelijkt rechttoe-rechtaan verwerking door gebruik te maken van gemeenschappelijke protocollen en infrastructuur, die automatiseren wat vroeger handmatig werd gedaan. Het EquiLend platform, dat door kredietnemers en kredietverstrekkers uit de hele wereld wordt gebruikt, verbetert de efficiëntie en zorgt voor toegang tot aanvullende liquiditeit. EquiLends complete oplossingen, die het risico op potentiële fouten verminderen en het onnodig maakt om dure beveiligde, zgn. tunnel-internetverbindingen, te onderhouden, zijn onder andere Availability, AutoBorrow, Trade2O, EquiLend AuctionPort(SM), Contract Comparison, Mark-to-Market Comparison, Returns, Recalls, Billing Comparison and Delivery, Dividend Claims Comparison, en Agency Lender Disclosure (ALD). Het EquiLend platform ondersteunt ook de uitvoering van betalings- en leveringsinstructies via de DTCC.

www.equilend.com

EquiLend LLC, EquiLend Europe Limited, en EquiLend Canada Inc. zijn dochterondernemingen van EquiLend Holdings LLC (gezamenlijk "EquiLend"). EquiLend LLC is lid van de NASD (FINRA) en de SIPC. EquiLend Europe Limited is gemachtigd en geregeld door de Financial Services Authority. EquiLend Canada Inc. is gemachtigd en geregeld door IIROC. Alle door EquiLend aangeboden diensten worden aangeboden via EquiLend LLC, EquiLend Europe Limited, en EquiLend Canada Inc. EquiLend en het merk EquiLend zijn beschermd in de Verenigde Staten en in landen over de hele wereld.
Michelle Lindenberger van EquiLend, +1-212-901-2224, michelle.lindenberger@equilend.com






-