Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Knappe meiden in de race voor Miss Feijenoord/ IJsselmonde 2010

Wie heeft het in zich om deelgemeente Feijenoord en IJsselmonde te vertegenwoordigen en een voorbeeld te zijn voor alle jongeren in beiden deelgemeenten?

De zoektocht naar de Miss Feijenoord/IJsselmonde 2010 is begonnen. Zes beauties namen het afgelopen zaterdag 7 november jl. tegen elkaar op tijdens de eerste voorronde in LCC 't Klooster. Naast de rondes die zijn verzorgd door de zes dames, heeft zangeres Aureliana iedereen in de zaal doen dansen. Woman's World heeft alle aanwezigen laten kennismaken met Zumba en heeft Feyenarts een gospelzangeres en dansduo gepresenteerd. Drie meiden hebben de jury overtuigd en gaan door naar de finale op 18 december 2009. Er wordt binnenkort een tweede voorronde gehouden, dus ben jij de 'Miss Feijenoord/IJsselmonde 2010', geef je dan snel op!

Dat kan via telefoonnummer (010) 423 16 16 of stuur een email met je contactgegevens naar talentdistrictzuid@senr.rotterdam.nl.

Miss Feijenoord/IJsselmonde 2010 wordt mogelijk gemaakt door Sport en Recreatie Rotterdam, Your World, deelgemeente Feijenoord, LCC 't Klooster, Talent District Zuid en Albeda College.

De zes beauties van zaterdagavond.
(Foto: LCC 't Klooster)