Gemeente Dongen

Denk mee over sporten in Dongen!

Publicatiedatum: 10-11-2009

De ontwikkeling van de nieuwe sportnota van de gemeente Dongen staat in de steigers. De gemeente wil graag weten wat er bij verenigingen en inwoners leeft op dit gebied. Daarom is er op dinsdag 24 november aanstaande een forumavond in het gemeentehuis. U bent van harte welkom.

Onlangs heeft de gemeente een enquête uitgezet bij sportverenigingen in Dongen. Dat heeft een actueel beeld opgeleverd van de stand van zaken bij de verenigingen. De resultaten van dit onderzoek worden op de forumavond gepresenteerd.

Tijdens de forumavond staat het thema Een leven lang sporten centraal. Hoe krijgt een gemeente dit voor elkaar? En hoe kunnen sportverenigingen- en bedrijven daarbij helpen? Dongenaren die geïnteresseerd zijn in sporten in de gemeente Dongen, zijn van harte welkom om hierover mee te denken.

De forumavond vindt plaats op dinsdag 24 november in het gemeentehuis en begint om 19.30 uur. Om 19.15 uur staat de koffie voor u klaar.

Aanmelding stelt de gemeente op prijs. U kunt een berichtje sturen naar jvermeulen@dongen.nl of bellen met Job Vermeulen, telefoon 0162 383 200.