Politie Gelderland-Zuid

In bewaringstelling verdachte woninginbraken

Zaltbommel, 10-11-2009 o Vandaag, dinsdag wordt de 22-jarige man uit Zaltbommel, die sinds zaterdag vastzit op verdenking van meerdere woninginbraken in zijn woonplaats Zaltbommel, voorgeleid bij de rechter-commissaris van de rechtbank in Arnhem. De rechter-commissaris heeft de verdachte voor 14 dagen in bewaring gesteld. De andere verdachten zitten op dit moment niet meer vast. Het onderzoek loopt volop en de recherche verwacht meer aanhoudingen te doen.

De verdachte die vandaag is voorgeleid wordt op dit moment verdacht van meerdere woninginbraken in Zaltbommel en omgeving ten laste gelegd. Bij enkele inbraken werden ook personenauto weggenomen. Tijdens een inbraak in Zaltbommel werd hij verdachte overlopen en bedreigde daarbij de bewoner. Daarnaast wordt de man ook verdacht van het in bezit hebben van gestolen spullen.

Aanknopingspunten
De verdachte is zaterdag aangehouden. Er zijn meerdere goederen inbeslaggenomen in de woning waar de verdachte is aangehouden. Deze goederen leveren waarschijnlijk nieuwe aanknopingspunten op in het onderzoek. Meer details worden niet verstrekt in verband met het onderzoek naar de inbraken. Het onderzoek wordt voortgezet. (1)

Laatst gewijzigd 10-11-2009 17:14 | © Regio Gelderland-Zuid |