Duurzaam mentaal fitheid programma voor werknemers gelanceerd

10/11/2009 08:45

Holland Fit B.V.

Rotterdam, 10 november 2009

Holland Fit en GGz Gezond! bieden een landelijk initiatief om de mentale fitheid van werknemers te stimuleren. Preventief gezondheidsmanagement geniet de voorkeur van professionele organisaties. Gezonde werknemers zijn immers een groot goed. De mentale fitheid hangt samen met stress op het werk. De balans tussen werk en privé speelt hierbij zeker een rol.

Fitinmind geeft handvatten om de mentale fitheid te spiegelen. Het handelt over alledaagse toepassingen van vitaliteit in relatie tot persoonlijke en professionele relaties. Fitinmind is niet zwaar op de hand, wel prikkelend. Gezondheidsmanagement is een investering in de toekomst. Een preventief beleid is op den duur zeer aantrekkelijk.

Een mentaal vitale medewerker is beter inzetbaar en zit lekkerder in zijn vel. Dat heeft een positieve uitwerking op zijn omgeving. Aandacht voor gezondheidsmanagement is onmisbaar. Het ondersteunt een bewust personeelsbeleid. Het beïnvloedt de productiviteit op een positieve manier.

Fitinmind zorgt voor snelle herkenning van uitdagingen en doelgerichte, preventieve hulp. Beginnende klachten worden professioneel aangegrepen door persoonlijke coaches. Een online leefstijlportaal met informatie, tests en oefeningen vormt de basis. Het stimuleert medewerkers tot een bewuste omgang met vitaliteit. De workshops zorgen voor een verdieping in kennis over gezond werken. Extra ondersteuning haalt men uit de 1-op-1 consults.

Holland Fit stimuleert een gezonde leefstijl met behulp van programma's, trainingen, evenementen en geschenken. GGz Gezond! biedt trainingen en hulpverlening ten bate van de geestelijke gezondheid. Samen brengen zij met Fitinmind een professioneel leefstijlprogramma. Energiek, innovatief en klantgericht.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.fitinmind.nl