Ingezonden persbericht


Ekelmans & Meijer Advocaten van start met

Legal Intelligence

Rotterdam, 10 november 2009

Ekelmans & Meijer Advocaten, een middelgroot kantoor in Den Haag met een uitgesproken visie op de rol van advocaten en hun relatie met cliënten, maakt vanaf 1 november 2009 gebruik van de juridische zoekdienst van Legal Intelligence. Na een uitvoerig pilot-traject gaat Ekelmans & Meijer Advocaten niet alleen de bronnen van juridische uitgevers en openbare bronnen doorzoeken met behulp van Legal Intelligence, maar ook de eigen bibliografische records en know-how.

De eenvoud en het gemak van Legal Intelligence, naast een hoog serviceniveau en een voortdurende doorontwikkeling van het systeem, maakten de keuze voor Ekelmans & Meijer Advocaten tot een logische. Ook de hoge standaard voor veiligheid en beschikbaarheid, zowel voor externe content als voor de eigen know-how, maakten de keuze voor Legal Intelligence eenvoudig.

Ekelmans & Meijer Advocaten, met circa 40 advocaten die zich specialiseren in onder meer verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, onroerendgoedrecht, ondernemingsrecht en cassatiezaken, levert treffende adviezen om procedures zoveel mogelijk te voorkomen, en streeft naar kostenefficiënt, kwalitatief hoogstaand maatwerk.

Annet Herbermann, hoofd kenniscentrum van Ekelmans & Meijer: "Legal Intelligence biedt een gebruiksvriendelijk zoeksysteem, waarmee eenvoudig toegang wordt verkregen tot verschillende juridische bronnen en waarmee snel relevante resultaten worden verkregen. Dit past in onze visie kostenefficiënt optimale juridische dienstverlening te bieden aan onze cliënten".

De directeur van Legal Intelligence, Evert de Pender, reageert enthousiast op de komst van Ekelmans & Meijer Advocaten als klant. "Ook steeds meer middelgrote advocatenkantoren weten de weg te vinden naar het leidende juridische zoeksysteem in Nederland. Het streven naar maatwerk van Ekelmans & Meijer Advocaten past goed in onze persoonlijke aanpak. Het is goed te merken dat deze aanpak ook dit kantoor aanspreekt."


- einde bericht ­