Partij van de Arbeid

Den Haag, 10 november 2009

14 november 2009

PvdA lokaal en nationaal de straat op in herindelingsgemeenten

De PvdA gaat op de laatste zaterdag voor de verkiezingen in de herindelingsgemeenten massaal de straat op om de kiezers te overtuigen. Samen met lokale lijsttrekkers willen de landelijke PvdA-ers laten zien waar de PvdA voor staat. Hierbij een overzicht.

In Venlo is Wouter Bos te vinden. Hij bezoekt rond half 12 samen met lijsttrekker Hay Janssen de coffeeshop Roots/Oase aan de grensstreek van Venlo. Daarna gaat hij samen met de lokale afdeling de straat op. Vervolgens vertrekt hij naar Venray waar hij samen met lijsttrekker Bert Linskens in het centrum in gesprek gaat met de lokale bevolking. De tour in het zuiden wordt afgesloten met een flitsbezoek aan Horst aan de Maas.

Ook fractievoorzitter Mariëtte Hamer is die dag te vinden in het Zuiden van Nederland. Zij sluit zich vanaf 12.00 uur aan bij de verschillende campagneactiviteiten van de lokale afdelingen. Vanaf 12.00 uur is zij te vinden in Horst aan de Maas, vertrekt vervolgens naar Peel en Maas en sluit de dag af in Venlo.

Minister Ronald Plasterk en staatssecretaris Nebahat Albayrak zijn op deze dag te vinden in Zuidplas. Zij voeren campagne in de verschillende kernen en sluiten de dag af in Dorpshuis De Batavier in Nieuwekerk aan de IJssel.

Minister Eberhard van der Laan spreekt op de gewestelijke vergadering van Oldambt om 13.00 uur en gaat vervolgens in gezelschap van enkele kamerleden , partijvoorzitter Lilianne Ploumen en de lokale afdeling de straat op om campagne te voeren.