Ingezonden persbericht


Persbericht

Distributie- en transportoplossingen Manhattan Associates ondersteunen IBM virtualisatietechnologie

Nieuwegein - 10 november, 2009 - Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) heeft tijdens ICT&Logistiek bekend gemaakt dat zijn Warehouse Management (WMS)-oplossing geschikt is gemaakt voor het IBM AIX 6.1-besturingssysteem. Dit systeem biedt onder meer PowerVM-virtualisatietechnologie, waarmee bedrijven kosten kunnen verlagen en de beschikbare IT-middelen beter kunnen benutten.

IBM PowerVM-technologie biedt krachtige virtualisatie voor AIX-besturingssystemen op IBM Power Systems. PowerVM virtualiseert processor- en I/O-bronnen voor client-partities. Hiermee kan beter gebruik worden gemaakt van de beschikbare middelen, de flexibiliteit van de IT-infrastructuur verhoogd worden en kunnen kosten worden bespaard. Virtualisatietechnologie stelt organisaties in staat om meerdere besturingssytemen en softwareoplossingen te consolideren op een enkel platform. Hiermee is het mogelijk om middelen en bronnen dynamischer toe te wijzen om te voldoen aan specifieke zakelijke behoeften en applicatievereisten.

"Virtualisatie van onze Manhattan Associates-oplossingen op IBM Power Systems-technologie stelt ons in staat om snel te reageren op nieuwe zakelijke behoeften. Bovendien kunnen we test- en ontwikkelomgevingen creëren zonder bijkomende kosten op het vlak van hardware of energieverbruik", zegt David Markwell, vice president information technology bij Loblaw Companies Limited, een Manhattan WMS-klant.

Manhattan Associates WMS, het kernproduct van Manhattan Associates' Distribution Management-suite, is ontworpen voor optimale samenwerking en communicatie met een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners. Manhattan Associates' producten zijn tevens geoptimaliseerd met een brede reeks aan IBM-softwareproducten.

(244 woorden)

Over IBM
Voor meer informatie over IBM, bezoek http://www.ibm.com

Over Manhattan Associates, Inc.
Manhattan Associates levert al ruim 19 jaar wereldwijde supply chain-oplossingen aan meer dan 1200 organisaties die supply chain-software, -processen en -technologie als strategische voorwaarden voor marktleiderschap beschouwen. De supply chain-innovaties van Manhattan omvatten: Manhattan SCOPE(TM), een portfolio van software-oplossingen en technologie die organisaties helpt hun supply chain van planning tot uitvoering te optimaliseren; Manhattan ILS(TM), een portfolio van distributie- en transportmanagement-oplossingen die gebouwd zijn op de Microsoft.NET-technologie; Manhattan Carrier(TM), een suite van supply chain-oplossingen, speciaal bestemd voor de transportsector. Meer informatie is te vinden op www.manh.com .