Ingezonden persbericht


Persbericht

Altec Lansing Goes BIG met nieuwe generatie gettoblaster De MIX, de ultieme digitale gettoblaster voor iPhone en iPod

Hoofddorp, 10 november, 2009 ­ Altec Lansing, een divisie van Plantronics, Inc., introduceert de nieuwe MIX (iMT800), een digitale gettoblaster voor de iPhone en iPod. De MIX heeft een retrolook en een krachtige ingebouwde subwoofer voor sterke basdreunen. De gettoblaster is compatibel met zowel de iPhone als de iPod en heeft twee extra ingangen, een ingebouwde FM-radio en een zevenbands grafische equalizer. Het torenhoge volume, de perfecte helderheid en de zware bas maken van de nieuwe MIX het ultieme geluidssysteem.

'De MIX is dé 'nieuwe generatie' gettoblaster voor muziekliefhebbers van deze tijd,' zegt Kristie van den Broek, marketingmanager Benelux en Nordics bij Plantronics. 'Met zijn robuuste stijl en hoogwaardige geluid, is de MIX perfect voor 'onofficiële dj's'. Ze kunnen variëren met de drie ingangen voor muziek (een 30-pins verbinding voor de iPhone en iPod en ook twee 3.5mm-aansluitingen aan de voorkant). Om de MIX makkelijk overal mee naartoe te nemen, is deze voorzien van een stevig handvat en batterijen.'

()
De MIX houdt het feest gaande en draait favoriete muziek via speciaal ontwikkelde hogetonenluidsprekers en mid-range drivers. De 5,25" subwoofer en de 5,25" passieve radiator pompen een natuurlijk basgeluid rond, de XdB-technologie zorgt voor een extra zware punch. Een digitale zevenbands grafische equalizer laat muziekliefhebbers snel afstemmen op hun favoriete muziek. Trouw aan zijn retro gettoblaster-wortels, draait de MIX op netstroom of geeft 30 uur speeltijd op acht Duracell batterijen (met een display waarop de levensduur van de batterijen staat aangegeven). De MIX is gemaakt voor de iPod en Apple-gecertificeerd voor de iPhone. De gettoblaster is immuun voor GSM-signalen, zodat de speakers geen geluiden oppikken van de iPhone of andere mobiele apparaten. De muziek pauzeert en begint weer te spelen nadat het telefoongesprek is beëindigd. De MIX bevat ook een clip-on afstandsbediening, zodat deze niet kwijtraakt op het feest. Tussen de feesten door, beschermt een ingebouwd vakje de afstandsbediening, zodat deze altijd kan worden terug gevonden.

Ga naar www.alteclansing.com/fall2009 voor het volledige MIX "inspiratie"-verhaal.

De MIX bevat:

* Kristalhelder geluid - Speciale hogetonenluidsprekers voor een soepele, brede spreiding.
* Volledig mid-range - Twee speciaal ontworpen drivers zorgen voor kamervullende basgeluiden.
* Heftige bas ­ De met XdB-technologie versterkte subwoofer en de passieve radiator leveren formidabele basgeluiden.
* Audio aligning(TM) - Drivers, behuizing en elektronica vormen een mooi evenwicht voor een optimaal geluid.
* Digitale FM-radio - Stem af op helder ontvangst met telescopische antenne en vier voorkeurzenders.
* Netstroom of batterijen - Plug in of kies voor 30 uur speelduur met acht Duracell-batterijen. De levensduur van de batterijen wordt weergegeven op het LCD-scherm.
* Dubbele AUX IN-aansluitingen - Maak verbinding met twee extra audio-spelers via 3.5mm-aansluitingen aan de voorkant.
* Clip-on remote - Verbeterde draadloze afstandsbediening biedt navigatie door de speellijst.
* Music pauze ­ De muziek pauzeert automatisch wanneer er een oproep wordt ontvangen op de iPhone.
* Geen interferentie ­ Het unieke ontwerp is immuun voor storingen door mobiele telefoons.
* Alles in één oogopslag ­ LCD-scherm met nummer, artiest, album en station.
* Aanpasbare EQ's ­ Met meerdere EQ-modi kun je het geluid aanpassen, inclusief zevenbands grafische equalizer, vier EQ-presets en aparte Bass en Treble controls.
* Onboard controles - Controleert meeste functies van het apparaat.
* Universal dock voor de iPhone en iPod - Opladen terwijl je muziek speelt. Prijzen en beschikbaarheid
De Altec Lansing MIX (iMT800) is nu verkrijgbaar bij Mediamarkt, iCentre en andere toonaangevende consumentenelektronicaretailers, maar ook op www.alteclansing.com. De MSRP is 299,95 euro. Kijk voor meer informatie over de compleet nieuwe herfstcollectie op: www.alteclansing.com. Over Altec Lansing
Al meer dan 70 jaar wordt Altec Lansing door audiofielen gezien als 's werelds meest waardevolle en innovatie audiomerk. Het bedrijf heeft een unieke geschiedenis op het gebied van innovatie zoals de introductie van de eerste talkie film speakers, het eerste iPod docking station en de eerste "Works with iPhone" luidsprekersysteem. Altec Lansing levert een brede range audiosystemen voor in huis en voor de werkomgeving; een reeks van koptelefoons; en de populaire lijn inMotion® luidsprekersystemen voor draagbare digitale spelers. Altec Lansing, onderdeel van Plantronics Inc., heeft zijn hoofdkwartier in Milford, PA.

Altec Lansing, Audio Alignment, en Mix zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Plantronics, Inc. iPhone en iPod zijn handelsmerken van Apple Inc.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op: www.alteclansing.com