Brugs fiscaal advieskantoor Adfiscon sluit zich aan bij Alaska

10/11/2009 12:30

ALASKA

Brugge, 9 november 2009 - Het fiscaal advieskantoor Adfiscon uit Brugge is op 2 oktober 2009 toegetreden tot de adviesgroep Alaska. Met de komst van Adfiscon versterkt Alaska haar aanwezigheid in West-Vlaanderen.

Ronny Veys, zaakvoerder van Adfiscon: "Onze toetreding tot Alaska zorgt ervoor dat onze klanten toegang krijgen tot een scala aan extra adviesdiensten zonder dat afbreuk wordt gedaan aan onze lokale betrokkenheid en kennis. Door de samenwerking met de andere kantoren van Alaska krijgen we meer ontwikkelingsmogelijkheden in onze regio".

"Het uitgebreide netwerk van Alaska is voor ons zeer waardevol. Net als de andere Alaska kantoren behouden we onze onafhankelijkheid, eigen rechtspersoonlijkheid en ons eigen bestuursorgaan. Om de zichtbaarheid in onze regio te vergroten zal de naam Adfiscon wel geleidelijk verdwijnen en op termijn plaats maken voor de nieuwe naam Alaska Brugge." voegt Peter Hacke van Adfiscon toe.

Zaakvoerder Serge Mesotten van Alaska benadrukt dat "de filosofie van Adfiscon uitstekend aansluit bij de visie van Alaska, met name kwaliteit, laagdrempeligheid en een persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers. Samen met Alaska Bamelis, Kindt & Co zorgt Adfiscon voor een prominente aanwezigheid van Alaska in West-Vlaanderen."

"Adfiscon is een aanwinst voor Alaska en hun toetreding is een nieuwe stap in de strategische uitbouw van ons landelijk dekkend kantorennet. Samen werken we aan de verdere positionering van onze groep waarvan de kernwaarden - integriteit, inleving, initiatief en innovatie - richtinggevend zijn voor de medewerkers van de kantoren." verklaart Johan Lemmens, managing director Alaska.

Contacten

De heer Johan Lemmens, managing director Alaska, telefoon 052-478241 of j.lemmens@alaska-group.eu

De heren Ronny Veys en Peter Hacke, zaakvoerders Alaska - Adfiscon, telefoon 050-388004 of of ronny.veys@adfiscon.be, peter.hacke@adfiscon.be

Website: www.alaska-group.eu

Over Alaska

Alaska is een Belgisch economisch samenwerkingsverband van accountants, auditors en advisors en heeft kantoren in Antwerpen, Brugge, Hamme (Waasland), Hasselt, Ieper, Kortrijk en Oudenaarde. Alaska is het Belgische lid van Igaf Worldwide, een wereldwijde associatie van onafhankelijke accountants en advieskantoren.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel