Mavim en Escendo werken samen voor blijvende prestatieverbetering


NOORDWIJK, 20091110 -- Mavim en Escendo hebben overeenstemming bereikt over een strategische samenwerking. Escendo zet de procesmanagement software Mavim Rules in bij al haar advieswerkzaamheden voor grote organisaties. Dit biedt Escendo de technische handvatten om haar belofte van blijvende prestatieverbetering waar te maken.

Escendo heeft als doelstelling de aantrekkingskracht van opdrachtgevers te verhogen op haar klanten en medewerkers. Hierbij wordt gewerkt op basis van het '50 Customer Company' concept, te weten `Groter worden door je klein te maken'. Bij die aanpak wordt de strategie van een organisatie vertaald in een concrete en aantrekkelijke belofte aan klanten en medewerkers. Vervolgens wordt die belofte vertaald naar verbetering in werkprocessen en gedrag.

"Processen zijn een essentieel element in het verhogen van de aantrekkingskracht", aldus Robbert Bouman, oprichter en directeur van Escendo, "We zien Mavim Rules als het beste gereedschap om processen vast te leggen, te delen en te blijven verbeteren. Met Mavim Rules zijn we beter in staat onze belofte van blijvend betere prestaties waar te maken."

Rules is een systeem om processen en alle gerelateerde informatie gestructureerd en consistent te kunnen beschrijven, beheren en verbeteren. Daarnaast biedt Rules de mogelijkheid om deze informatie eenvoudig en transparant toegankelijk te communiceren aan alle betrokkenen binnen de organisatie.

"Mavim is zeer verheugd met de nieuwe samenwerking. Escendo en Mavim vullen elkaar fantastisch aan en streven uiteindelijk naar hetzelfde resultaat: het beste in organisaties naar boven te halen!", aldus Janneke Boumans, Public Relations Manager bij Mavim.

Bij JAN© Accountants, een snelgroeiende financiële dienstverlener in het westen van Nederland, maakt Escendo reeds gebruik van Mavim Rules bij het verbeteren van de commerciële processen.

Over Mavim
Mavim BV, toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van procesmanagement software, heeft vestigingen in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland en is sinds 2005 Microsoft Gold Partner. Hiermee vertegenwoordigt zij het topniveau van het Microsoft-partnerschap. Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim Rules in gebruik voor Business Process Management en Kwaliteitsmanagement.

Over Escendo

Escendo is de waarmakende adviseur die het beste uit uw bedrijf haalt. We verhogen het onderscheidend vermogen van uw organisatie en we creëren groei. Hierbij richten we ons op de aandachtsgebieden klantbeleving, medewerkerbeleving en groei. Escendo werkt met een unieke aanpak waarmee bedrijven in korte tijd processen verbeteren en het gewenste gedrag in hun DNA opnemen. We leveren meetbare en blijvende verbetering.