Wegens crisis herdruk 'Naaien enzo' weer verkrijgbaar


UTRECHT, 20091110 -- Na twee jaar (en op veler verzoek) is de bestseller `Naaien enzo, handwerken voor snelle henkies' weer verkrijgbaar. Naast tips en trucs om snel, goedkoop en handig te handwerken, bevat `Naaien enzo - Handwerken voor snelle henkies' 28 easy-does-it zelfmaakontwerpen van ontwerpers als Frans Molenaar, Bas Kosters, Daryl van Wouw en Monique van Heist. Handig om goedkoop en stijlvol deze tijd door te komen.

Snelle henkies
Natuurlijk is handwerken nog leuker als je snel resultaat hebt. En dat kan met de tips uit dit boek voor snelle henkies. Brei eens met afgezaagde bezemstelen bijvoorbeeld. Grote halen, snel thuis. En twee stukken textiel met textiellijm op elkaar plakken is óók handwerken.

Design dichterbij
Ontwerpster Monique van Heist: "Het leuke aan dit boek vind ik dat het mode met nuchterheid benadert. Mode wordt vaak met glamour omringd, terwijl we toch allemaal maar gewoon zitten te naaien in een achterkamertje?"
Het boek sluit naadloos aan bij de wens van vele modefans om originele, unieke, persoonlijke (en zeker in deze tijd ook een beetje betaalbare) kleding te dragen. Auteur: Claudette Halkes: "Mensen willen weer producten met een ziel. Handwerk. Kleding en meubels waar met liefde aan is gewerkt."

Over de auteurs
`Naaien enzo' is het eerste boek van Uitgeverij Snor van Claudette Halkes en Annemarieke Piers (geschreven door de uitgevers zelf). Het verscheen voor het eerst in oktober 2006 en was meteen een succes.

`Naaien enzo - Handwerken voor snelle henkies' - Claudette Halkes en Annemarieke Piers (EUR 14,95, Uitgeverij Snor) 3e druk, oktober 2009.
Verkoopprijs inclusief btw: ¤ 14,95
ISBN: 978-90-810917-1-8

Naaien enzo
Naaien enzo
Claudette Halkes