Harvey Nash belicht positie HR leidinggevenden HR Leadership Event


Bekendmaking resultaten van de HR Leadership Strategic Survey

MAARSSEN, 20091110 -- Harvey Nash, een internationale aanbieder van detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore, organiseert op donderdag 10 december een walking dinner rondom de HR Leadership Strategic Survey. Ruim 150 HR directeuren en managers uit Nederland hebben hun medewerking verleend aan de HR Leadership Strategic Survey. Deze survey behandelt onderwerpen die juist nu hoog op de HR agenda staan, zoals `hoe ga je als HR leidinggevende om met de huidige crisis?'.

Professor dr. Marcel Creemers, verbonden aan Nyenrode en de VU Amsterdam, presenteert de meest opvallende resultaten uit het onderzoek en professor dr. Michiel Schoemaker en Paul-Peter Feld geven vervolgens een presentatie met als thema `Rendement uit Talent'. De heer Schoemaker is bijzonder hoogleraar `Talent en identiteit in netwerkorganisaties' aan de Nijmegen School of Management. Hij is ruim 20 jaar actief als organisatieadviseur en verbonden aan Twynstra Gudde. Paul-Peter Feld is werkzaam bij Xerox als Director Human Resources & Organization. Hij is de auteur van de essay HR 3.0, over de ontwikkeling van sociaal kapitaal door co-creatie.

Het programma is als volgt:
17.00 uur: Ontvangst met aperitief
18.00 uur: Opening Jan Leen 't Jong, Algemeen Directeur Harvey Nash Nederland met aansluitend Albert Ellis, CEO Harvey Nash Group, met zijn visie op de ontwikkeling van HR
18.15 uur: Marcel Creemers, toelichting op de belangrijkste en opvallendste uitkomsten van het onderzoek
18.45 uur: Michiel Schoemaker, presentatie `Rendement uit Talent', de theorie
19.15 uur: Paul-Peter Feld, presentatie `Rendement uit Talent', de weerbarstige praktijk
19.45 uur: Paneldiscussie onder leiding van Roland Steenvoorde, Managing Director International Executive Search Harvey Nash Nederland
20.00 uur: Walking dinner & netwerken


Aanmelden en meer informatie

Dit evenement is kosteloos toegankelijk voor HR managers en directeuren van organisaties met meer dan 100 medewerkers. Het evenement vindt plaats in de Nonnerie, Langegracht 51 te Maarssen. De aanwezigen ontvangen een rapport met een objectieve analyse van de resultaten uit de HR Leadership Strategic Survey. Meer informatie over het programma kunt u verkrijgen via 0346-581070. Aanmelden kan via Christien van Vliet, Manager Marketing & Communicatie bij Harvey Nash: christien.vanvliet@harveynash.com.


Over Harvey Nash

Harvey Nash Nederland, onderdeel van de beursgenoteerde Harvey Nash Group (LSE: HVN.L), is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore. Met wereldwijd meer dan 4.000 professionals in 38 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.

Harvey Nash ondersteunt het succes van klanten door hen te voorzien van toptalent en expertise dat zij elders niet kunnen vinden. Daarbij stelt Harvey Nash integriteit, transparantie en open communicatie in de werkwijze centraal.

Harvey Nash medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Meer informatie is te vinden op: www.harveynash.nl.





Ingezonden persbericht